Publicitat

Alejandro Fernández denuncia que Catalunya és lider en delictes i okupacions

Paradís terrenal

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha manifestat que "l'últim balanç de criminalitat del Ministeri de l'Interior és demolidor en el que a Catalunya es refereix": "Líders en nombre d'infraccions penals en el que portem d'any, 176.945 ni més ni menys. Líders en ocupació il·legal, el 48 per cent de tota Espanya. I, per si això no fos poc, Barcelona i el Prat del Llobregat apareixen com les dues ciutats més insegures d'Espanya".

El líder dels populars a Catalunya ha criticat que, davant aquesta situació, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, proposi que "obrirem un procés d'escolta activa en el qual tots els agents socials se sentin partícips i involucrats". "Que bonic, veritat? En fi, que el crim organitzat tremola després d'escoltar el conseller Elena", ha reblat.

Alejandro Fernández ha defensat que "sense seguretat no hi ha llibertat, i qui no entengui això no entén absolutament res", "tolerància zero enfront de l'incivisme i l'ocupació il·legal" i "respecte a totes les policies com a garants de l'ordre en democràcia".

Finalment, el líder del PPC ha dit a Pere Aragonès que "jo no li demano que faci de Chuck Norris, és evident, però entre Chuck Norris i les cursiladas del seu conseller hauria d'haver-hi un saludable punt intermedi".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Nuria, Barcelona, 21/10/2021 - 17:07

Mare meva¡¡¡ i aquest és el nivell de President de La Generalitat?, si fins i tot un delegat de classe de l'ESO, és mes intel·ligent i millor orador que voste. Sr. Aragonès

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/10/2021 - 19:21

Un paraíso terrenal lleno de demonios y serpientes.

#5 Kafkià, Barcelona, 20/10/2021 - 17:42

Tracten als Mossos, propietaris,..... com a delinqüents i pels delinqüents, barra lliure, aquesta és la CAT dels lacis i cupaires i la BCN dels comuns, per sortir corrent, malhauradament, des del procés en tenim el cul pelat de veure com les empreses toquen el dos d'eixe "pais"

#4 pepe, andorra, 20/10/2021 - 14:11

anda q lo q diga el ala derecha del PSOE, el PP, importa mucho, después de lo de rajoy y viendo lo globalista q es casado, como q os podéis ir mucho al guano. Ya no cuela y espero q el ala derecha del PSOE, el PP, desaparezca del todo en las próximas elecciones, cosa q pasaria si los de INDRA no estuvieran ahí para contar los votos de esa manera...

#3 Senen, Tarragona, 20/10/2021 - 13:56

Dinamarca del sur, si señor.
Venga mas nacionalismo, que es lo que hace falta.