Publicitat

Va assegurar al Parlament que "no pateixin perquè el senyor Crespo serà ben aviat Secretari de Seguretat"

El conseller d'Interior, Felip Puig, va assegurar als grups parlamentaris que "no pateixin. No insisteixin en aquest tema –és un suggeriment, eh?– perquè veuran el senyor Crespo ben aviat de Secretari de Seguretat, per tant, s’haurà acabat".

El passat 17 de febrer, durant la comissió d'Interior, el conseller va explicar que "no hi ha cap situació de transitorietat, no hi ha cap responsable de comandament per sota el direcció general de policia que pugui dir que en aquests moments, ni des de la Secretaria de Seguretat ni des de la Direcció General Policia s’ha produït en cap moment cap buit de poder, ni cap feblesa, més aviat vostès, contradictòriament, m’han dit que m’he passat de frenada. No hi ha cas Crespo".

Finalment, l’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha rebutjat el càrrec de Secretari de Seguretat que li va oferir Puig, després de fer una “reflexió personal” amb el seu entorn més proper.

Crespo ha canviat de parer: “he tingut temps per anar reflexionant, escoltar, parlar amb la família, els mateixos ciutadans de Lloret i he arribat a la conclusió que crec que no és el moment d’assumir aquest càrrec i així l’hi vaig transmetre al conseller Felip Puig”.

Felip Puig, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pepito, barcelona, 22/02/2011 - 23:25

querrá colocar en el puesto a su primo....

#3 Josep Portero, Terrassa, 22/02/2011 - 20:35

Que haurà vist del Crespo que ha fugit esperitat.

#2 rushmore, granollers, 22/02/2011 - 20:18

retallades a ensenyament, sanitat però retirem l´impost de successions, res de lluitar contra el frau fiscal i en Millet descansant a la seva finca, visca catalunya !!!

#1 josep, Barcelona, 22/02/2011 - 19:29

EL GOVERN DELS MILLORS !!!!!!!

- MASCARELL, el socialista
- MAR JIMENEZ, la socialista
- LA BOZAL, l'anti-consultes
- JUAN PRAT (l'amic d'Aznar)
- LA DONA DEL PERE MACIAS
- LA DONA DE JOSEP RULL
- LA DONA D'ENRIC TICO
- EL GERMÀ DE FELIP PUIG

I AVUI LA BOUIS DEL PP, UNA ALTRA ESPOSA!!!