Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2020. 09:00h.

“Paraula d’Esquerra”

Com ERC rebutjava els Pressupostos ara fa un any

“Paraula d’Esquerra”

ERC va donar la seva “paraula” que no aprovarien els Pressupostos generals de l’Estat durant el febrer del 2019. Ho van assegurar dirigents com ara Gabriel Rufián, Sergi Sabrià, Roger Torrent o Joan Tardà, tal i com mostra el vídeo de @unchinodechina. També el PDECAT va assegurar el mateix, malgrat que finalment sí que els han aprovat.Gabriel Rufián manifestava aleshores que “després que li vulguin fotre 15 i 25 anys als nostres companys, el que no podem fer és recolzar el pal de paller d’un Govern com és els Pressupostos Generals de l’Estat”.

Per la seva banda, Joan Tardà, va afirmar que “ERC no s’asseurà a negociar els Pressupostos si el Govern espanyol no fa un canvi copernicà pel que fa als presos i als exiliats. Paraula d’Esquerra”.

El president del Parlament, Roger Torrent, remarcava que “ERC no aprovarà ni negociarà els Pressupostos, és una qüestió de democràcia, Esquerra no té res a negociar respecte als Pressupostos”.

Finalment, Sergi Sabrià, sentenciava que “la paciència a nosaltres ja se’ns ha acabat, i per tant, si no hi ha un moviment immediat respecte a l’autodeterminació de Catalunya i els nostres presos”.

El dirigent del PDECAT, David Bonvehí, assegurava que “el no als Pressupostos és evident. Nosaltres som els primers que va apostar per un canvi de govern a Espanya, ho vam fer a canvi de res esperant que Pedro Sánchez no fos igual que Rajoy, però és evident que en aquest escenari no hi ha res a negociar. Ja s’espavilaran amb els seus Pressupostos i la seva política espanyola”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 no soy nadie, barcelona, 03/12/2020 - 11:31

Rufián, verguenza como español, charnego y sobre todo, como ser humano

#2 Newtral, L'h, 03/12/2020 - 10:16

Es evident, que el canvi del Gobierno ha estat copernicà. De voler endurir el delicte de sedició a gairebé facilitar la sortida dels presos, perquè es evident que no va haver sedició, i fins i tot parlar obertament d'indults.... El canvi es tant evident i juntament amb els efectes de la pandèmia ho justifiquen de sobre

#2.1 no soy nadie, barcelona, 03/12/2020 - 11:31

¿pero que dices "fumao"? la puta pela y el sillón, no es más que eso, aquí se mercadea con todo.

#1 Benet S., Barcelona, 03/12/2020 - 09:55

De tota aquesta trepa de falsaris, mediocres i ineptes que estan arrapats al sistema no es pot esperar res mes que mentides i enganys que son l'unica cosa que saben fer. Tenen sort de tenir un electorat tant ignorant que el dominen amb el llenguatge de les promeses falses mentres ells van omplint la caixa i vivint a cos de rei a costa de l'erari