Publicitat

El PDECAT i ERC creen un assemblea de càrrecs electes per si l'Estat suspèn l'autonomia

Parlament bis

Imatge de l'acte

Aquest dimecres s'ha donat el tret de sortida a l'Assemblea d'Electes de Catalunya (AECAT), un organisme que ha de substituir les institucions catalanes si durant la recta final del procés d'independència són anul·lades. L'AMI, que aglutina gairebé 800 municipis i institucions locals a favor de la independència, és la que tira endavant aquest organisme que estarà format per tots els càrrec electes que hi vulguin ser: regidors, diputats al Parlament i al Congrés, senadors i eurodiputats.

La presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, no ha volgut especificar, per prudència, quines funcions executives tindria aquesta assemblea, però sí que ha explicat que haurà de garantir que el procés d'independència culmini. Una de les coses que faria seria garantir que es pugui muntar el referèndum.
 
Per ara, fan una crida als 9.283 càrrecs electes catalans a adherir-se a una base de dades voluntària i oberta sigui quina sigui la seva ideologia. Se'ls lliurarà un carnet que els acredita.

"Ara ès el moment perquè estem a la recta final de procés que va començar fa molts anys, hem de tenir tots els instruments preparats, en un moment on puguin haver impossibilitat o quedi bloquejat per actuar amb els mecanismes ordinaris que tenim sobre la taula , els càrrecs electes estarem preparats per poder garantir i fer possible allò que ens han demanat els ciutadans”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#28 galba, BCN, 27/10/2016 - 10:01

I encara més dietes? Son insaciables. El procés es una gran mamella.

#27 Els carnets i les plaques, Quinatrepa, 27/10/2016 - 00:11

Quan erem petits llegíem "las aventuras del FBI" i amb uns quants exemplars et donaven una placa que no servia absolutament per res, pero al cole fardava molt. Suposo que el carnet aquest deu ser una mena d'andròmina com aquella.

#26 XMB, Barcelona, 27/10/2016 - 00:05

Entiendo que los que se apunten a este nuevo chiringuito recibirán un plus adicional a sumar puntual y mensualmente a todos los extras que deben estar recibiendo. Total, el dinero público no es de nadie, es gratis.

#25 matrix-català, BCN, 26/10/2016 - 23:56

Sembla una contradicció, però subsconscienment, aquesta gent independentista,...admira al colpista Tejero.
mare meuaa...que malament estan!

#24 M. Javier Climent Vallejo, Barcelona, 26/10/2016 - 23:53

¡Venga! ... ¡Más madera! ... Todo esto es pura propaganda, que es lo único que sabe hacer bien esta gente ...