Política · 13 de Juliol de 2017. 16:34h.

Parlament mig buit en l'homenatge a Miguel Ángel Blanco

Cap diputat de la CUP en el minut de silenci per la víctima del PP

Parlament mig buit en l'homenatge a Miguel Ángel Blanco

Ple del Parlament (foto: Parlament de Catalunya)

El ple del Parlament ha guardat aquest dijous un minut de silenci en record del regidor del PP, Miguel Ángel Blanco, assassinat per la banda terrorista ETA fa vint anys. L’homenatge ha tingut lloc en una cambra gairebé buida, on han destacat les absències del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas; del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; així com del president del PPC, Xavier García Albiol. Tampoc han assistit els diputats de la CUP.

Per part del Govern, la màxima representació ha recaigut sobre el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; i la consellera de Presidència i portaveu de l’Executiu, Neus Munté. També hi eren el conseller d’Interior, Jordi Jané; i la consellera d’Agricultura, Mertixell Serret.

La Mesa del Parlament, en canvi, sí que ha ha assistit al complet al minut de silenci: la presidenta, Carme Forcadell; el vicepresident primer, Lluís Corominas; el segon, José María Espejo-Saavedra; la secretària primera, Anna Simó; el segon, David Pérez; el tercer, Joan Josep Nuet, y la quarta, Ramona Barrufet.

Després del minut de silenci, el Parlament ha començat a substanciar els punts de l'ordre del dia. La Mesa va acordar ahir fer el minut de silenci arran d'una sol·licitud del Grup Parlamentari del PPC. La sessió del dijous acostuma a començar amb diversos punts de l’ordre del dia que no requereixen votació, el que explicaria l’absència de diversos diputats.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Dominica , Bcn, 14/07/2017 - 01:15

Quina vergonya. Sembla el Parlament de Burundi.

#4 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 13/07/2017 - 19:45

"Parlamento medio vacío en el homenaje a Miguel Ángel Blanco"


Es que no hi era l´Otegi.

#3 Galba, bcn, 13/07/2017 - 19:26

En Mas te moltes raons per sentir-se orgullòs de la seva obra.

#2 Ignacio, Cuenca, 13/07/2017 - 18:31

Como son estos Daneses...

#1 Jos, VNG (South Denmark), 13/07/2017 - 17:16

De la CUP m'ho espero tot. Però de la resta ja espero les explicacions.