Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2014. 12:30h.

"Parlant la gent s'entén"

Un directiu alemany demana a CiU i PP que "comencin a parlar"

L’empresari alemany i portaveu de la plataforma 'Catalunya sense Europa, no’, Albert Peters, ha afirmat que “parlant la gent s’entén” i ha demanat a la Generalitat i al Govern espanyol que “comencin a parlar de la situació”.

En una entrevista a e-notícies, Peters ha apuntat que des de la Plataforma han fet el manifest anomenat ‘Declaració de Barcelona’ per expressar “la nostra opinió sobre el perill que existeix de que Catalunya quedi fora d’Europa, això tindria efectes molts greus per a l’economia de Catalunya”, ha senyalat.

En aquest sentit, ha dit que una hipotètica sortida de Catalunya de la Unió Europea, en cas d’aconseguir la independència, podria plantejar situacions en què els ciutadans no sabrien com “pagar les seves hipoteques si l’euro no és la moneda de Catalunya”.

El directiu alemany ha apuntat que s’hauria d’evitar la confrontació entre els dos governs: “Dos trens que xoquen no està bé per a Catalunya, no està bé per als ciutadans, al final els ciutadans han de pagar el preu, no el pagaran els polítics”. Albert Peters ha assegurat que els empresaris signants de la declaració estan “molt preocupats” per un “procés que afecta l’economia catalana i també la d’Espanya”.

Finalment, ha afegit que entre el sector empresarial hi ha “moltíssima preocupació” i ha afirmat que els empresaris en aquests moments “no volen opinar públicament com empresa” sobre el procés sobiranista. “Si hi ha preocupació, la gent no invertirà”, ha conclòs. /Una entrevista realitzada per Enric Arqués

Una imatge del directiu alemany, Albert Peters
Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#19 BEJOTA, BCN, 13/02/2014 - 14:52

Plataforma 'Catalunya sense Europa, No!'
Por a represàlies per posicionar-se en contra de la independència.
Des de la plataforma Catalunya sense Europa, No! asseguren que alguns empresaris que van signar la declaració en què advertien de les "nefastes conseqüències" d'una hipotètica secessió.

#18 Rafel de Rubí, Rubí (NACIÓ CATALANA), 13/02/2014 - 11:27

Es pot comentar alguna cosa amb els feixistes descendents del Franquisme com és el PP ????
Visca Catalunya independent !!!!!!!! Fora colonitzadors cavernícoles escanyols!!!!!!!

#18.1 BEJOTA, BCN, 13/02/2014 - 14:53

Rafl:Et recordo que la paranoia ,és una greu malatia mental.

#17 El azote de los necios, Barcelona, España, 12/02/2014 - 20:37

BYE, BYE INDEPENDENTISTAS RENEGADOS...... la frontera de Francia la tenéis muy cerca.... por cierto antes de cerrar la puerta , apagad la luz..... ja,ja.ja......

#17.1 Gongylus, Girona, 12/02/2014 - 22:06

BASF es desvincula del manifest d'empresaris alemanys. Diu que no vol influir en cap debat polític. La voluntat de la companyia és continuar la seva activitat a Catalunya, com demostra la seva activitat empresarial i d'inversions, com ara la inversió de més de trenta milions d'euros el 2013.

#16 Nestor, Andorra, 12/02/2014 - 18:59

El Sr. Albert Peters es un hombre de negro enviado por Europa?
No, tan solo habrá traído la factura de los fuegos artificiales que está organizando el muy honorable.

#15 jusuf, cugat v., 12/02/2014 - 18:59

només quan els dos tenen alguna cosa a guanyar

#15.1 El azote de los necios, Barcelona,España, 12/02/2014 - 21:27

¿ y a ti quién te ha dado vela en este entierro?....... uyyyy perdón , que es una frase cristiana y europea... ja,ja....