Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2017. 18:44h.

Parlon fa treure tots els símbols

Tant la bandera espanyola com els llaços grocs

Parlon fa treure tots els símbols

Despatx del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Esteve Serrano, va enviar diumenge un correu electrònic al grup municipal de Ciutadans i al de Som Gramenet (grup que agrupa diferents grups d'esquerres, entre ells Podem i la CUP), perquè retiressin les banderes espanyola i catalana; així com el llaç groc en solidaritat amb els presos polítics; tots ells estan col·locats als despatxos dels grups municipals i es veuen des del carrer.

El mail que Serrano va fer arribar als dos grups afirmava que "els dos grups municipals que representeu tenen col·locats símbols i banderes en les vostres respectives finestres" que "estan expressament prohibits per la Junta Electoral", segons resolució de la Junta Electoral publicada al BOE el passat 7 de desembre. "Resta meridianament clar que no és possible col·locar en edificis públics símbols que puguin considerar-se partidistes (banderes, llaços, pancartes, ...); i que permetin la identificació amb alguna de les candidatures concurrents, per tal de preservar la igualtat en el procés de sufragi".

"Us faig avinent que la part de la façana de l'Ajuntament ocupada per les finestres no és un espai cedit als grups municipals; només ho és el vostre despatx; per tant uns símbols partidistes que estiguin col·locats per la part interior de les finestres, però que són clarament i fàcilment perceptibles des de l'exterior, també es troben subjectes a la resolució de la Junta Electoral; és per aquest motiu apel·lant al compliment de la normativa vigent; que ús sol·licito la retirada immediata dels mateixos" reclamava el missatge.

El portaveu de Ciutadans a Santa Coloma, Dimas Gragera, ha manifestat a e-notícies que "li vaig dir al Tinent Alcalde que no retiraré les banderes si no hi havia una resolució expressa per part de la Junta Electoral, ja que no entenc que la bandera espanyola i catalana siguin partidistes; avui dia no hem rebut cap requeriment més". Les banderes estan penjades des del 8 de setembre.

El grup municipal de Som Gramanet va fer una piulada a tuitter en la que afirmava que "per imperatiu legal i a demanda del PSC de Santa Coloma, ens veiem obligats a retirar el llaç groc de la finestra del nostre despatx a l'Ajuntament"; en el mateix han penjat una fotografia del llaç dintre del despatx, que no es veu per fora.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Mefisto, BARCELONA, 13/12/2017 - 18:13SI, I EL BABAU DEL ICETA DIU QU DEMANARÀ L'INDULT DELS QUE AMB EL CUENTO DEL PROCÈS HAN DEIXAT CATALUNTYA AMB UNA MÀ AL DAVANT I UNA ALTRA AL DARRERE (BANCS I EMPRESES FUGIDES). ENTRE ELL I LA PARLON, N'HI DA SOBRES PER PASSAR DEL PSC. I SI ES PENSEN QUE EL VOTARAN" ELS ALTRES", JA, JA!!!

#15 Kropotkin, Vic, 13/12/2017 - 09:53

Parlona, muy histérica debes de estar para hacer una gilipollez así... Jua, jua, jua,...

#14 Han perdido el SENY y la senyera , Sin estelada no es nada Puigdemont , 13/12/2017 - 08:24

La bandera de España representa al país, no se trata de ningúna ideología.
. Es decir :”yo soy de squi”.

Con los de la hoz y el martillo si representa a una ideología. Que no te la cuelen.

#13 Jordi br, L'h, 12/12/2017 - 23:37

Demanar la llibertat dels presos no és un símbol partidista , és una raó democràtica. Lo de la Junta Electoral és penosament partidista, però ja ens hem acostumat a la marca Espanya del 155

#13.1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 13/12/2017 - 09:51

Ah, ¿entonces le parecería bien pedir públicamente la libertad de, digamos, el violador de Ciudad Lineal?¿La del Sr Matas, o alguno de los varios peperos que están en el trullo?¿La Correa y el Bigotes? Si tiene Ud. cerebro, que lo dudo a tenor de lo que aquí demuestra, úselo antes de escribir sandeces.

#13.2 Barretina a rosca, Black hole, 13/12/2017 - 10:16

Sois vosotros los que decís que son presos políticos. ¡Aclararos!

#13.3 pepe.----, andorra, 13/12/2017 - 13:33

la bandera nacional, la de España, no es nada electoral, aunque ya se la jugaron los peperos a los de vox por lo mismo. Esta señora debería saber q la bandera de España no es nada electoral, es el símbolo de nuestro país, España. Pedir la liberacion de unos delincuentes no es nada partidista, son como los batasunos, pero en cobarde.

#12 Pepon, Bcn, 12/12/2017 - 23:11

Desconfía de aquellos que se cambian el nombre según sopla el viento. Esto desde los tiempos helenísticos. Oí, Núria? O es Nuria? Parlón o Parlon?