Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2008. 12:11h.

Partidàries de Sirera creuen que "ens han robat el congrés"

"No estem d'acord amb el que està passant"

El secretari general del PP, Javier Arenas, ja ha patit algun incident quan, en arribar al congrés, ha estat abordat per algunes delegades que li han etzibat que "nos han robado el congreso y el presidente". "No estem d'acord amb el que està passant", han afegit. "No estem d'acord com ha anat el congrés", han refermat unes delegades a e-notícies que s'han declarat partidàries de Daniel Sirera.

Sirera, durant el congrés
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rocacorba, Girona /Cat/, 05/07/2008 - 23:31

FELICITATS A MONTSE NEBRERA PER LA SEVA VELENTIA AL ENFRONTAR.SE AL PARTIT DE MADRIT. ELLA ES L'UNICA LEGITIMADA PER IMPLANTAR LA DEMOCRACIA AL PARTIT A CATALUNYA.Al p.p. quan li va bè aplican la seva democracia, quan no convè, la dictadura.

#2 Marco, Girona /Cat/, 05/07/2008 - 18:44

Montserrat Nebrera, presidenta. Es l'ultima possibilitat de democratitzar el partit, i fer algun intent de que tots parlin la llengua única i pròpia de Catalunya.No calia forasters castellans, a aquest congrés.

#1 josep, mataro, 05/07/2008 - 15:25

En Sirera que plegui. Després d'agenollar-se davant l'opinió de la cúpula i preferir estar a la poltrona fos on fos, que no es queixi ni que permeti que altres es queixin per ell. Al PP , com al PSOE, encara han d'aprendre democràcia i dignitat.