Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2021. 12:07h.

Pas en fals de Junts

Avui diuen que "no tensarem el Govern amb la taula de diàleg"

Pas en fals de Junts

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha defensat que “no hem estat deslleials al president de la Generalitat”. Sànchez ha afegit que, si ho fossin, llavors haurien de deixar l'executiu.

Sobre si en un futur Junts es planteja reincorporar-se a la taula, Sánchez considera que la seva formació no n'ha marxat, i ha afegit que si els aixequen el veto, tornaran a ser-hi.

"No tensarem el Govern amb el tema de la taula de diàleg. Si se'ns convida i se'ns aixeca el veto, hi participarem”, h dit. Tot i això, ha assegurat que “el president sabia des de feia setmanes que proposaríem una delegació que probablement no estaria integrada totalment per membres del govern. Tenia un missatge meu al mòbil”.

D’altra banda, ha lamentat que “el govern espanyol diu que el procés ha acabat. Aquest és el marc mental que volen imposar. Jo pregunto: si ha acabat, com és que volen negociar?”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 El Pirulí se La Habana, La Plaça del Nen de l'Aro , 17/09/2021 - 19:10

Els d'aquesta foto ens costen, pel cap baix, 500.000€ l'any.

No tenen uns eurillos sueltos per anar a la Iaia Costurera i que els hi arreglin les mànigues de les americanes i els baixos dels pantalons?

Fan mal a la vista, els estaquirots aquests.

#13 joan, manresa, 17/09/2021 - 18:08

El Casal, obrint la seva paradeta des de la terra dels Laietans...,després de Minorisa i are....,Moro-L'andina...--- Sr. Sánchez...,Sr. Sánchez....,Vostè sol es capaz de fotre mes malt que una pedregada seca....,com capgira las coses..,com manipula...,dintre poc de Junts no en quedará res ...,com La Crida..,recorden..?El Gegantí del NO RES...,

#12 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/09/2021 - 16:25

Ese no quiere enterarse de que el proceso ha fenecido. Lo de la mesa es la negociación de la rendición. O mejor dicho, cómo maquillar la derrota sin que el populacho les eche cuentas. Porque del referéndum y la amnistía ya se puede ir olvidando. Y vayan preparando a la tropa para recibir la mala noticia. Sin prisas, sin pausas, sin plazos.

#11 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 17/09/2021 - 16:15

Tras días de estrechez y ayuno en los bajos, a los analfapijos le han entrado los calores y ya están en la etapa "la puntita nada más" mientras se preparan para el estripís vigatano (faja color carne y detente bala). La coyunda contra el armario está ya a expensas de que Patufet se presente con un ramito de rosas (amarillas, por supuesto).

#10 Jordi Dan, JxCash, 17/09/2021 - 16:05

La mamandurria,
La mamandurria,
¡¡Cómo me gusta,
la mamandu!!