Publicitat
Política · 27 de Juny de 2020. 13:36h.

Pascal demana "actors nous" després de mitja vida en política

La nova secretària general del PNC va começar a la JNC

Pascal demana "actors nous" després de mitja vida en política

L'excoordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha estat escollida aquest dissabte secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) amb el 91% del suport. D'altra banda, l'exalcalde de Vielha i exdiputat de CiU al Parlament, Àlex Moga, és el secretari d'organització. Pascal ha defensaten el seu discurs després de ser escollida que "Catalunya és i té dret a ser una nació", però ha defensat que "tenim la vocació de ser un punt de trobada de diferents sensibilitats del país".

L'exdirigent del PDECAT -que va començar a les joventuts de CDC el 2006- ha afirmat que "hem vingut sense complexes a contribuir per tal que la societat catalana millori". "No anem contra ningú, volem oferir solucions a tota la ciutadania de Catalunya", ha assegurat. També ha remarcat que el PNC està format per "gent de mirada molt plural, diversa i amb recorreguts professionals molt diferents" i ha dit el moment polític actual "demana actors polítics nous".

L'executiva de Pascal ha estat l'única candidatura presentada i ha rebut el 91% dels vots a favor, el 2% en contra i un 6% dels votants s'han abstingut. La resta de l'equip que acompanya la candidatura de Pascal són l'actual portaveu del PNC, Oriol Puig, i el càrrec de tresorer l'ocupa Pep Garcia, vinculat a El País de Demà.

També estan en el seu equip Marc Perelló, Jordi Gregori, Eva Garrell, Albert Farré, Adrià Aldomà, Eduard Martínez, Rosa Orriols, Pere Martínez, Bernat Orellana, Mercè Dalmau, Georgina Bombardó, Manel Romans, Marc Tolrà i Rodolfo Fernández.

Com a presidenta ha estat triada Olga Tortosa amb el 84% dels vots a favor, un 4% en contra i un 12% d'abstencions; i Dolça González ha estat triada com a defensora del militant amb el 89% de vots favorables i l'11% d'abstencions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jvcs, Barcelona, 27/06/2020 - 15:35

Mismos perros con diferentes collares , se ve a la lengua la misma arquitectura clientelar muchos ex .