Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2018. 20:41h.

Pascal no aconsegueix ni el suport de Mas

L'expresident del PDECAT manté el silenci

Pascal no aconsegueix ni el suport de Mas

L'assemblea del PDECAT que ha d'escollir una nova direcció i decidir si el partit se suma a la Crida Nacional per la Democràcia de Carles Puigdemont ha començat aquesta tarda sense que l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, hagi fet explicit el seu suport a Marta Pascal. Mas, que sempre havia defensat l'opció de Pascal per liderar el partit, no s'ha posicionat sobre el lideratge de Pascal.

L'aplec ha començat amb la incertesa del lideratge de la formació, que ara representa la coordinadora general, Marta Pascal, que manté un pols amb l'expresident Carles Puigdemont. El sector crític del PDeCAT, més proper a Puigdemont, pressiona perquè Pascal faci un pas arrere, després de dos anys al capdavant del partit.

Aquesta serà la primera assemblea del PDeCAT des del seu naixement fa dos anys com a conseqüència de l'extinció de CDC.

La coordinadora general del PDeCAT ha afirmat just abans de l'inici de l'assemblea que "farem un treball profund, amb ganes de sumar-nos a aquesta crida que el president ha fet però amb ganes de sortir enfortits. Creiem que és compatible la crida del president amb què el partit surti enfortit". Pascal també ha assegurat que busquen "una candidatura de consens".

"Estem treballant per una candidatura de consens, no hi ha hagut cap pacte rebutjat, estem esperançats, creiem que ens posarem d'acord perquè no hi ha diferències de fons ni insalvables. Noto esperit de suma per totes bandes per tant estic segura que diumenge sortirem amb un equip fort i reforçat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Tàctica de l'estruç, Bcn, 21/07/2018 - 09:58

Cap sorpresa, Mas és un covard i un cínic. Desprès de la que va muntar ara amaga el cap sota l'ala. Res de nou.

#4 José Antonio Andrew, Villena PP CC, 21/07/2018 - 07:38

Vaya o traga mudita o traga mudita. Es decir, plega velas y no digas na' si quieres seguir teniendo curro. Lo mismo aplicable a sus defensores, alia2, seguidores, si viven del momio público: callar por si son derrota2, arrincona2, humilla2, vilipendia2, pero que les den cargo o carguito para poder pagar las habichuelitas cocinadas por la abuelita

#3 Veciana, Barcelona, 20/07/2018 - 23:04

Echo en falta ahí a Lucky Luciano,era un gran organizador y acabo con las guerras entre familias mafiosas como las de la foto jajajaaaa.

#2 Albert, BCN, 20/07/2018 - 22:15

Mas creo un monstruo... y ahora tiene miedo de su creacion, el mito de Frankenprusestein jaja