Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2017. 10:01h.

Pascal: “ostres, què ha passat aquí?”

El PDECAT no esperava la ‘fugida’ de Puigdemont, la falta de reconeixement internacional ni l’obediència dels Mossos a l’Estat

La coordinadora del PDECAT, Marta Pascal, en declaracions a Els Matins de TV3 ha dit que en el partit “no sabíem” del viatge de Puigdemont a Bèlgica. “Teníem reunió i vam rebre una trucada on ens va dir que probablement no arribaria. Aleshores ens vam assabentar gràcies als companys de la premsa que semblava que el president era a Bèlgica”, ha explicat.

Pel que fa a la República, la dirigent del PDECAT, ha argumentat que “el fet que no hi hagués el reconeixement internacional posterior o que el cos dels Mossos, d’Esquadra hagin hagut de seguir les instruccions del govern del PP ha generat una sensació de ‘ostres, què ha passat aquí’? la sensació que que això era bufar i fer ampolles ens ha vingut una mica de nou”.

“Hem donat per molt fàcil una cosa que no era tan fàcil, però que era possible, i nosaltres vam demostrar que era possible, perquè al final la declaració es va fer en el Parlament. Però ara el Govern del PP ens ha posat una trampa”, ha opinat.

Pel que fa a les eleccions, no ha volgut avançar si es voldran presentar en coalició amb ERC -tot i remarcar que “volem que les empreses tornin”, en indirecta als republicans- ni tampoc si Puigdemont serà el candidat, malgrat reivindicar la seva figura. "Som un partit on hi ha molts Puigdemont, amb lideratges solvents. És el nostre segell i el mantindrem”.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#1864 Alien, Plutón, 01/11/2017 - 17:48

Són curts, extremadament curts, cínics o simplement molt ignorants? I en qualsevol cas, per què haig de mantenir jo aquesta trop amb els meu impostos? No els contractaria ni per fer-me les feines més menials, ni per baixar-me la brossa i els haig d'aguantar cada dia a les televisions i al parlament. No hi ha dret.

#1863 Pep, Badalona, 31/10/2017 - 23:13

Quina colla de mediocres!

#1862 HildegardaBCN, Barcelona, 31/10/2017 - 20:15

"Un partido donde hay muchos Puigdemont". Como para salir corriendo.

#1860 Sergi , Barcelona, 31/10/2017 - 17:44

Vamos, en resumen, que todo era una estafa, un engaño descomunal, resumiendo un timo como el de la estampita.

#1859 tzatza, bcn, 31/10/2017 - 16:57

Quina manca de confiança . No t'invitaven a les reunions del "sinedrí" on es planificaven totes les estratègies? En Mas si que hi era assidu.