Publicitat

Zapatero obre la batalla per la successió a dos mesos de les municipals

Passi-ho bé

Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat davant els dirigents del seu partit en el Comitè Federal, que se'n va el 2012.

"El 2004 vaig pensar que dues legislatures era el període més raonable. Vuit anys. Pensava que era el més convenient per al país i per a la meva família. Aquesta era la meva convicció fa set anys. I els anys han passat. Després d'aquest temps, el meu manera de pensar no ha fet més que consolidar. És una decisió ferma: no seré candidat en les pròximes eleccions generals", ha indicat.

Zapatero ha dit que esgotarà la legislatura i ha confirmat que el successor serà elegit per primàries. "El mecanisme del 'dedazo' simplifica molt les coses, però no és el nostre", va dir Zapatero, que va assenyalar que el pròxim comitè federal ha de fixar el calendari de les primàries.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 joan, manresa, 03/04/2011 - 10:49

El Casal,10,35.--¡¡..Venite i vamos todos con flores a Ma..!!..Alleluya..!!Alleluyaa..!!!Jejejej,.Be,bromas apart,era lo millor que podía fer.Ha desbarrat a tot el país.I si no avança eleccions será pitjor,en Momtilla li podría explicar.Si ve el PP,dons,com a máxim potser per 4 anys.Axó es bo..

#19 carracuca, barcelona ESPAÑA, 03/04/2011 - 10:37

jordi (bcn), la historia hay que saber leerla de forma imparcial y no dejarse llevar solo por los que la cuentan de forma sectaria, como lo han hecho y lo siguen haciendo muchos de esos que se dicen "historiadores", pero de una parte. Solé y Cagaté es un claro ejemplo de lo que digo.

#18 jordi, BCN, 02/04/2011 - 20:48

caracuca de veritat es que flipo: i tu encara dones suport al assesi del caudillo i a tta la seva gent? quins collons. avans prefereixo morirme de gana que torna a passar per l'epoca franquista que els meus avanpassats van tindre que aguantar. ZP NO HO HA FET BE , , PERO QUE FARA EL MARIANITO

#17 carracuca, barcelona ESPAÑA, 02/04/2011 - 18:48

testamento de la etapa ZP. Si fumas, a la puta calle. Si bebes, te quedas sin puntos. Si corres, a la cárcel. Si eres gordo, a régimen. Las corridas, sin toros. La comida sin colesterol. El sexo, con cóndón. Solo hemos gobernado pensando en darte por el c..., que por eso lo hemos legalizado.

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/04/2011 - 18:44

ALLELUJA!!!! De momento