Publicitat
Política · 29 de Març de 2014. 22:13h.

Patacada dels crítics a les primàries del PSC

Les 'eleccions' per escollir candidat només atreuen 7.500 votants

Patacada dels crítics a les primàries del PSC

Una imatge dels candidats a les primàries de PSC

La primera volta de les eleccions primàries del PSC de Barcelona celebrades aquest dissabte només han aconseguit atreure el vot de 7.463 persones, entre militants i simpatitzants del partits i ciutadans de la capital catalana.

Els resultats de les primàries han deixat fora de la lluita per ser alcaldable als candidats  més crítics amb la direcció del partit que lidera Pere Navarro. El portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha quedat en tercera posició amb 1.515 vots, l’exdiputada i membre del corrent crític Avancem, Laia Bonet, ha obtingut 1.102 suports, mentre que l’encara diputada al Parlament, Rocío-Martínez Sampere no ha arribat als 600 vots (589).

De les 7.500 persones que han participat en aquesta primera volta de les primàries, només un 30% dels que han votat són militants o simpatitzants del PSC, mentre que la resta són ciutadans de Barcelona.

Els mínims requisits que es demanaven per exercir el vot era ser major de 16 anys, resident a Barcelona -també els immigrants amb més 2 anys de residència a la ciutat podien votar- pagar un euro i firmar un document amb els valor i principis del partit socialista.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ernesto, Vilassar, 30/03/2014 - 17:59

¿Dónde está el alma catalanista del PSC? ¿Existe de verdad? ¡¿Eo, hay alguien ahí?!

#8 Trinxeraire, Barcelona, 30/03/2014 - 12:06

Escandalosa la manipulació, l'aparell ha pagat a immigrants perquè anessin a votar els seus candidats!
Vídeo del TN Vespre on es veu clarament:
http://www.youtube.com/watch?v=ALUaVf1tTy0

#7 Tupinada, caciquisme i cinisme, Paquistan socialista de Catalunya, 30/03/2014 - 11:27

L'aparell del PSC ja no pot manipular els immigrants espanyols. Els tenien controlats abans, però ara voten independència. Per tant, ara proven de controlar els immigrants de més lluny, els paquistanesos.

#6 Marta, Girona, 30/03/2014 - 11:24

La socialdemocràcia remontaria de debó a Catalunya si estigués representada pel PSOE perquè, de fet, aquestes són les sigles de referència del gruix dels votants del PSC. Crec que negar aquesta evidència és encegar-se a no voler admetre la realitat social catalana, per molt que dolgui a depèn qui

#5 Carrasclet del Bages, Castellbell i el Vilar, 30/03/2014 - 09:51

Realment, més enllà del partit concret, tots els candidats son persones que se suposa, representatives de la societat, i algun no arriba ni als 600 suports. Crec que la conclusióllògica és que les llistes han de ser obertes. Els càrrecs que ens representen en realitat no representen ningú!