Publicitat
Política · 28 de Maig de 2020. 19:28h.

Patxi López es disculpa per no tallar Iglesias

"No he estat a l'altura"

El president de la comissió de reconstrucció després de la Covid-19 al Congrés, el diputat socialista Patxi López, ha demanat disculpes i ha admès que "no he estat a l'altura" després de l'enganxada que ha protagonitzat aquest dijous el vicepresident segon del Govern espanyol Pablo Iglesias amb el diputat de Vox Ivan Espinosa de los Monteros.

Iglesias ha manifestat durant la seva intervenció en la comissió que sembla que Vox voldria "donar un cop d'Estat" i el president de la Comissió ha restat importància a les seves paraules, afirmant que "no té la mateixa categoria", fet que ha propiciat que Espinosa abandonés la sala.

"Aquest matí no he estat a l'altura del que significa aquesta Comissió Per a la Reconstrucció Social i Econòmica. Quan un s'equivoca, el correcte és corregir l'error i disculpar-se. La ciutadania no necessita de la política les seves esbroncades, necessita propostes i solucions" ha escrit en una piulada.

5555.jpg

L'enganxada s'ha generat quan Iglesias ha argumentat que dialogava amb tothom. "Es pot imaginar l'opinió que tinc del senyor Espinosa de los Monteros o del senyor Abascal, però els han votat molts espanyols i, encara que de vegades sembli que volen donar un cop d'Estat més que protegir la democràcia espanyola, estic disposat a dialogar" ha dit.

Les paraules del vicepresident de l'Executiu espanyol han provocat la queixa del diputat de Vox, que ha demanat empara al president de la comissió Patxi López pel que ha considerat una afirmació "absolutament intolerable" i "ofensiva".

Patxi López ha restat importància a les declaracions d'Iglesias assegurant que el vicepresident ha dit "sembla que, no que vagin a donar un cop d'Estat", ha assegurat que "no té la mateixa categoria" i ha criticat que "alguns tenen la pell molt fina".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Onofre de Dip, Barcelona, 29/05/2020 - 17:09

Podemos y Vox son una sociedad de socorros mutuos: se hacen la campaña electoral el uno al otro. Ya lo dijo una vez el pobre Muñoz Seca, "los extremeños se tocan".

#10 Comissió reconstrucció, Barcelona, 29/05/2020 - 15:45

Pot demanar disculpes, no li queda una altra, després de la sectària actuació entre VOX y Podem@s. Molt intel.ligent la reacció d'Espinosa a un provocador de baixa qualitat, més propi per una comissió d'enderroc que de reconstrucció i al president de la comissió, passiubé i estiguin bonets.

#9 Neferu, Barcelona, 29/05/2020 - 11:15

¡¡¡Y tanto que no has estado!! A mi vox me la trae al pairo pero la igualdad, la equidad, y la ética, ha de ser utilizada para todos iguales, nos caiga bien o mal el partido o la persona a quien tengamos que otorgársela.

#8 Adrián, Barcelona, 29/05/2020 - 08:59

Es que poner a un mediocre y fracasado como este al mando de una comisión manda huevos.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/05/2020 - 00:58

Tienes razón Patxi, no has estado a la altura, pero lo más preocupante es que tampoco lo estarás la próxima vez, que la habrá. PabLenin os tiene cogidos por las pelotas y estáis acojonados con él.
También hay que decir que los demócratas tampoco han estado a la altura no saliendo de la sala.