Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2012. 14:05h.

Peatge gratis per als diputats del Parlament

Uriel Bertran és el primer en tornar el seu teletac

Peatge gratis per als diputats del Parlament

Bertran, tornant el teletac

Els diputats del Parlament tenen els peatges de les autopistes de franc perquè la cambra posa a disposició de tots ells un teletac per al seu vehicle. Però el diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, ha decidit retornar el seu i sumar-se a la campanya #novullpagar.

A més, el diputat independentista s'ha negat aquest dijous al matí a pagar els 1,29 euros de peatge a la sortida de Vilassar de Mar a la C-32, donant suport d'aquesta manera a la campanya que es va iniciar la setmana passada a les xarxes socials de Faceebok i Twitter.

En un vídeo que ha difós la formació, es veu com en arribar a la tanca, el diputat ha explicat que aquest tram "hauria de ser gratuït des del 2004" i ha dit que "no vull pagar". Posterioment, es veu com un membre del personal d'Abertis ha anotat la matrícula del cotxe i el diputat ha denunciat que l'han retingut al peatge.

També explica que el volien obligar a passar el semàfor en vermell perquè cometés una infracció de trànsit. Davant d'aquesta situació, Bertran ha trucat els Mossos d'Esquadra i aquests finalment han obligat els treballadors del peatge a posar el semàfor en verd perquè Bertran pogués passar sense cometre cap infracció.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#38 papallonesXXI, BCN, 22/04/2012 - 22:14

Que feu broma!!! Quants anys porta aquest pàjaro de Diputat xupant primer d'ERC i ara dels friquisme polític!!!
Tants anys han hagut de passar per que se n'adoni dels privilegis de ser DIputat? O és que ara ho és menys que mai?
Que renunciin als 600.000 euros de subvenció de subgrup parlamentari!!

#37 assumpta, sant cugat, 20/04/2012 - 23:36

Sé de bones fonts que amb el teletac tenen gratuit (perque ho paga el teletac) l'aparcament als parquins SABA. Totes les hores i allà on n'hi hagi!. Poca broma

#36 Cigronet, SFG, 20/04/2012 - 20:01

Sr. Uriel, Sí Senyor. Així es fa, amb l'exemple. Només desitjo que els demés polítics segueixin el seu exemple, i si no ho fan, acabaran de traure's la careta d'hipòcrites, botiflers i enemics de Catalunya, com són una gran majoria d'ells. Repeteixo, les meves felicitacions pel seu gest.

#35 Edgar, Mataró, 20/04/2012 - 14:25

El titular no em sembla encertat i pot aixecar males interpretacions.

#34 LOLA, BCN, 20/04/2012 - 13:41

Potser es un politic de debó i tot!!!! molt ben fet!!!!!!! mes herois calen a catalunya!!!!