Política · 28 d'Octubre de 2011. 09:14h.

Peces-Barba al·lega que era "una broma"

"La intervenció era un comentari d'humor i el comentari sobre el bombardeig de Barcelona també ho vaig dir en broma"

Peces-Barba al·lega que era "una broma"

Peces-Barba, en una foto d'arxiu

El catedràtic i pare de la Constitució, Gregorio Peces Barba, ha assegurat que els seu comentari sobre que a Espanya li hagués anat millor amb els portuguesos i sense els catalans era "una broma".

En declaracions a Rac-1, ha manifestat que "la intervenció era un comentari d'humor. El comentari sobre el bombardeig de Barcelona també ho vaig dir en broma" perquè “no es el mateix” fer broma dels bombardejos de Barcelona que amb els de Gernika o els assassinats d’ETA.

Pece-Barba ha apuntat que "sala estava plena i em va aplaudir al final perquè va entendre la broma, només en van marxar 20" i ha afegit que "estem millor. Catalunya és una part d'Espanya i està molt bé com està".

Per últim ha dit que "no em mereixo un tracte superior al que es mereix Duran i Lleida quan va parlar del PER. Quin tracte se li va donar aquí a aquell comentari?". "El senyor president de la Generalitat em podrà reprovar a través del seu partit, però el PSOE ja decidirà el que ha de fer", ha conclós.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#48 angel, krddu, 31/10/2011 - 22:56

Una broma? normal un retrasat mental per ser un politic.

#47 fideli, rdnes, 29/10/2011 - 13:27

Catalans, estem de sort: el pare de la Consti se l'ha carregada!!!...Reconeis que españa és un "quedarse con..." i empra bombardejos per acconseguir-ho, o sia TERRORISME...Tot és motiu suficient per Adéu, España!!!...

#46 jsc, sabadell, 29/10/2011 - 12:50

peces barbar no s ha equivocat gens, simplement ha dit el que pensa sense valorar l impacte de les seves paraules. la majoria de castellans pensen aixi. i es ben licit. hauriem d estar contents d'aquesta expressio de sinceritat i actuar en conseqüència.
com mes amics, mes clars !!

#45 Leona Catalana, L'Hospitalet de Llobregat, 29/10/2011 - 05:29

Pataplof! Ho ha acabat d'adobr del tot!
Si els bombardejos de Barcelona no són el mateix per a ell que els de Gernika i els atemptats d'ETA i amb els de Barcelona es pot fer broma...
Perquè la seva familia el deixa sortir de casa?

#44 pepe, CBBB, 28/10/2011 - 20:39

TOTS CONEIXEM L'HUMOR DELS ESPANYOLS....JA SABEU...EM VAIG UN PET PER LA BOCA I TOTA LA TRIBU A RIURE...SÓN AIXÍ ELS NOSTRES ESTIMATS VEÏNS...