Publicitat

El PPC considera “negligent” l’actuació dels Mossos i presentaran una queixa formal a Interior

Pedrada al PP

Una imatge de l'atac al cotxe de Montoro

Un grup de manifestants amb símbols anarquistes han atacat aquesta tarda amb pedres i altres objectes el cotxe de la comitiva del Partit Popular (PP) en què viatjava el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro i la presidenta del PP de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho.

L’atac violent s’ha produït quan Montoro i Sánchez-Camacho sortien d’un acte dels populars celebrat a Vilanova i la Geltrú per la campanya de les eleccions europees. El vehicle s’ha trobat bloquejat per uns testos i ha estat apedregat pels manifestants que han colpejat el cotxe, mentre agents dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local de Vilanova i els escortes han intentat dispersar-los per poder marxar.

Des del PPC consideren que l’actuació dels Mossos en aquest incident ha estat “negligent” i presentaran una queixa formal davant la conselleria d’Interior, segons han explicat a e-notícies fonts populars. També han apuntat que faran una denúncia per identificar els autors de l'atac.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#40 Esfúmate, Barcelona, 22/05/2014 - 12:47

Monsó debe de estar preparando el disfraz de piedra o de activista pacífico anarco-indepe (bueno sin olvidar las cuatro botellas de whisky).

#39 Cabezón, Canovellas, 22/05/2014 - 11:12

Alguien le habrá dado el chivatazo,pagado los bocadillos y las cervezas,una policia mediocre que no actúa o sobreatúa,sin termino medio para hacerle ver a la opinión pública desde la izquierda y el nacionalismo que aquí no se quiere al PP.Esta claro la corrupción moral que existe contra este grupo.

#38 Curiós...., Itaca Vice, 22/05/2014 - 10:27

Alguns mitjans no diuen res de la noticía.Altres possen l'accent en les males decisions dels escoltes i la bona dels Mossos.Tots diuen que hi ha just PAH, anarquístes i antisistema,a pesar de que es veuen força banderes estelades.Això sí, tots aquests mitjans estàn regats de subv. de la GENERALITAT

#37 Alvar, Bcn Españolaza, 22/05/2014 - 10:07

Los gobiernos de la Generalitat han arruinado las finanzas y el prestigio de Cataluña. €60.000 millones de déficit, 25% de paro, caixas quebradas, 3%, la sede del partido del gobierno embargada?

#37.1 AlfonsBcn, Barcelona, 22/05/2014 - 10:23

Los gobiernos de La Moncloa han arruinado las finanzas y el prestigio (si lo tenia) de España. 100% del PIB de deuda, paro del 26%, bancos rescatados y el tesorero del partido del gobierno en la cárcel.

El panorama es peor, mires como te lo mires.

Mejor hundidos?

Queremos votar!!!

#35 Eduardo González Palomar, Manlleu, 22/05/2014 - 09:09

¡Si lo sabré yo que hay montones de nacionalistas e independentistas que para nada son demócratas!

#35.1 joan, bdn, 22/05/2014 - 09:41

Començant per uns que mai han condemnat les dictadures militars epsanyoles...