Publicitat
Política · 8 de Juny de 2019. 14:16h.

Pedro Duque compara la independència amb “arribar a Mart”

El ministre lamenta que “hi ha massa gent que s’ha cregut una fantasia a Catalunya”

Pedro Duque compara la independència amb “arribar a Mart”

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, ha comparat la independència de Catalunya amb l’arribada a Mart durant una entrevista a Catalunya Ràdio. “Hi ha massa gent que s’ha cregut una fantasia a Catalunya. Igual que s’ha pensat que era fàcil arribar a Mart”, ha dit el ministre.

D’altra banda, Duque ha explicat que “no sé si continuaré sent ministre. Li haurem de preguntar a Pedro Sánchez. Però jo estic disposat a seguir”. “Espanya podria ser una potència espacial igual d’important que els Estats Units si hi destinéssim més recursos”, ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Què diud ara?, Mart, 09/06/2019 - 18:58

Espera't que acabem el nostre coët groc fabricat a Esplugues amb la colaboració de l'Ernest i la Colau i ja veura el Duque aquest si arribem a Mart.

#8 LuisAlb, Tabarnia, 09/06/2019 - 12:20

El ministro contestó dentro del contexto de una pregunta que vino a ser por si es más fácil llegar a Marte o resolver el conflicto en Catalunya. LA comparación no salió de manera natural del ministro que trato de responder a la pregunta. El ministro no está acostumbrado a las preguntas trampa.

#7 Marti , Palafrugell, 08/06/2019 - 22:38

Si no han sido capaces ni de llegar a Itaca, cómo van a llegar a Marte.

#6 Menjamela Grandi, Anapurna, 08/06/2019 - 19:43

Cataluña es una sociedad idiotizada e infantilizada por 40 años de nacicatalanismo paleto. Se lo tragan todo y más. Más que politica, aquí lo que hace falta son psiquiatras.

#5 ¿QUÉ ES EL 'PRUSÉS'? ... AIXÒ va ser el 'prusés': ..., ... “un levantamiento generalizado salpicado de actos de violencia” ... ... ... ... ... ..., 08/06/2019 - 19:00

1.- El 'prusés' era una estrategia perfectamente PLANIFICADA y organizada para SUBVERTIR el Orden Constitucional, con el fin de conseguir la 'Independencia de Cataluña'.

2.- Se basaba en la actuación CONJUNTA del Parlament y el GOVERN, y de los Partidos y Entidades separatistas (JxS y CUP) & (ANC y Òmnium).