Publicitat
Política · 17 de Gener de 2012. 09:17h.

Pedro J. Ramírez creu Urdangarin un "avariciós patològic"

El periodista considera que "és un cas de manca de sentit dels límits"

Pedro J. Ramírez creu Urdangarin un "avariciós patològic"

El director d'El Mundo, amb Zapatero i Rajoy

El director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, en una entrevista a Jotdown, critica Iñaki Urdangarin i considera que el del duc de Palma "és un cas patològic d'avarícia i de manca de sentit dels límits".

Ramírez també ataca el jutge Garzón, a qui defineix com "un ambiciós, disposat al que sigui per tal de satisfer la seva ambició i la seva vanitat sense límits". Sobre Angela Merkel explica una anècdota. "Me la vaig trobar una vegada a l'òpera, estàvem un grup de vuit o deu periodistes de diferents països, i ella va dir 'només li donaré la mà a un de vosaltres, triïn vostès a quin'".

També recorda que "en el cas de les investigacions sobre l'11-M, al principi hi va haver periodistes d'El Mundo que estaven en una situació molt minoritària i de gran incomprensió dins de la redacció. En aquests moments ja no és així perquè està molt generalitzada la percepció que hi ha coses que no s'han descobert i que almenys una part del que diu la sentència no és veritat, perquè anem demostrant que no és veritat".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Almogàver , La Sagrera , 17/01/2012 - 11:09

No es pot mentir sempre, sobretot quan un és periodista profesional de mitges veritats, o sigui, de mentides interesades.