Publicitat

Podemos incomoda el PSOE en no condemnar la violència

Pedro, pensa-t'ho

Podemos es nega a condemnar la violència generada per l'empresonament del raper Pablo Hasel, fet que està provocant tensions amb els seus socis de Govern. El PSOE, a través de Carmen Calvo, si que ha condemnat els disturbis.

El portaveu de Podemos al Congrés, Pablo Echenique, va expressar en les xarxes socials "tot el meu suport als joves antifeixistes que estan demanant justícia i llibertat d'expressió als carrers. Ahir a Barcelona, avui a la Porta de Sol. La violenta mutilació de l'ull d'una manifestant ha de ser investigada i s'han de depurar responsabilitats amb contundència".

Un altre dels seus portaveus, Rafael Mayoral, va demanar una "reflexió profunda" a l'Estat i va lamentar que "hi ha sectors que no volen abordar els problemes de fons, que tracten d'abordar-los com a problemes d'ordre públic".

La vicepresidenta primera, la socialista Carmen Calvo, ha considerat que "una cosa és defensar que una democràcia sigui exigent i una altra encoratjar una situació amb ferits i detinguts".

"Una manifestació que no procedia, no estava comunicada. Detinguts, destrosses ... Els fets valen més que les anàlisis que puguem fer. Tots els drets tenen límits, també els fonamentals, perquè si no són impracticables. La llibertat d'expressió és nuclear, però té limitacions. Els esdeveniments no tenen a veure amb la llibertat d'expressió", va remarcar.

"El nostre reconeixement a la tasca de la @policia i de la resta de Forces i Cossos de Seguretat garantint la seguretat de tots davant els aldarulls provocats per una minoria de violents. Desitgem la ràpida recuperació dels agents ferits", va indicar, per la seva banda, el ministeri de l'Interior.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Marta, Girona, 20/02/2021 - 17:24

Jo pregunto als socialistes: de debó us compensa gobernar a aquest preu?

#7 Pregunto yo, Tarragona, 20/02/2021 - 13:03

¿Pablito el chepas cree de verdad que podra pasar el resto de su asquerosa vida en españa y disfrutando de su casoplon ?

#6 Socialista, Barcelona, 20/02/2021 - 07:13

Pedro, echa a esta basura del gobierno YA !!!!!!

#5 Malos sueños, Barcelona, 19/02/2021 - 22:14

Pedro no sé si tienes pesadillas pero te han caído diez años encima desde que tienes las zorras en el gallinero. Un bon cop de puny a la taula, antes de que Pablo Iglesias arrase con el PSOE de Pablo Iglesias, tiene guasa la coincidencia, y con el pais, sabes de sobra el sueño del compadre y socios

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/02/2021 - 19:34

Pedro ya se lo ha pensado. Antes muerto que sin Falcon.

#4.1 Neferu, Barcelona, 20/02/2021 - 11:24

¡¡Lo has clavado!!!! Todos los mal llamados partidos de izq. Están dando millones de razones a los ciudadanos para que España acabe teniendo un gobierno absolutamente ultraderechista.Son tan zopencos que no son capaces de reconocer las distintas señales que en ese sentido les están mandando la ciudadanía