Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2021. 21:47h.

Pedro Sánchez cedeix

El president del Govern espanyol anirà a la mesa de diàleg

Pedro Sánchez cedeix

El Govern ha acollit amb alleujament la notícia

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha confirmat que assistirà a la mesa de diàleg, en una entrevista a TVE. "Aniré. Lideraré aquesta delegació de Govern d'Espanya. Espero que avancem en aquesta línia de diàleg i de retrobament", ha declarat.

Sánchez ha dit que la taula de diàleg es reunirà "probablement dimecres". Amb aquestes afirmacions, Sánchez ha aclarit les dues majors incògnites que rodejaven la reunió entre el Govern català i el Govern espanyol, la data de la trobada i la pròpia presència de Sánchez.

25111-pedro1.jpg

El president del Govern espanyol ha tornat a descartar la celebració d'un referendum. "El referèndum no és que estigui fora de la Constitució, és que no és el que necessita Catalunya en aquests moments". "Un demòcrata dins de la Constitució no té cap problema en apel·lar a el vot, però serà a través de l'acord, no la ruptura", ha afegit.

Sánchez també ha volgut enviar un missatge a la delegació del Govern català. "Si ens anem a un debat de màxims el diàleg durarà poc", ha manifestat durant l'entrevista. "Apostem per avançar en el que ens uneix", ha declarat.

El president espanyol ha manifestat que "tant de bo" s'acabi ampliant l'aeroport del Prat. "Les grans inversions exigeixen de grans consensos", ha justificat. "Aquest Govern espanyol és un Govern compromès amb la lluita contra el canvi climàtic, tota acció comptarà amb el vistiplau de declaracions d'impacte ambiental", ha declarat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 bejota, bcn, 16/09/2021 - 18:34

LE ECHO MUCHO DE MENOS ,TORRA, PORQUE CADA VEZ QUE HABLA PIERDEN 3000 VOTOS.EN LAS "PLEBISCITARIAS DEL 14-F PERDIERON CASI 700 MIL VOTOS (26% DEL CENSO CON UNA PERSONA ,UN VOTO).

#8 bejota, bcn, 14/09/2021 - 11:39

LO QUE CUENTA ES QUE EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F DE 2021 ,EL SEPARATISMO PERDIÓ CASI 700 MIL VOTOS.A ESTO , JORDI ,C. DICE QUE ES "UNA VICTORIA HISTÓRICA".
MAYORIA CON UNA FRAUDULENTA LEY ELECTORAL EN LA QUE UNO VALE UN VOTO O TRES SEGÚN DONDE VIVA. UNA PERSONA UN VOTO , HABRIA UNOS 40 SEPARATISTAS EN EL PARLAMENT .

#7 Vicente, Barcelona, 14/09/2021 - 09:38

Buenoooo, al final se han puesto de acuerdo y todos los traidores se sentarán en la misma mesa.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/09/2021 - 09:24

Esperemos que Pedrito sólo ceda en ir a la reunión. Así no podrá sustraerse otra vez a su responsabilidad, que lleva un tiempecito ausente permitiéndoles todo. Y tendrá que cumplir con su deber y cada cual tendrá que responder por sus actos. Caso contrario, quedaría el Gobierno tan fuera de la ley como los sediciosos. Y no interesa ¿verdad Pedr

#5 Facholin, Barcelona, 14/09/2021 - 06:21

Psoe = el hundimiento.