Política · 9 de Febrer de 2019. 14:39h.

Pedro Sánchez compara el procés amb el Brexit

"Un referèndum dividiria per sempre la societat catalana"

Pedro Sánchez compara el procés amb el Brexit

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparat el procés amb el Brexit l'endemà que l'Executiu suspengués el diàleg amb la Generalitat i ha assegurat que la societat catalana no vol la independència.

Sánchez ha dit que "el referèndum -del Bréxit- ha dividit per sempre la societat britànica" i ha afegit que "hi ha molta gent a Londres que han d'aprendre, però també han de reflexionar aquells que estan a Barcelona defensant un Un referèndum dividiria per sempre la societat catalana".

El president espanyol ha defensat en un acte del PSOE a Barakaldo que "l'autodeterminació no només no és constitucional, sinó que la societat catalana ha dit de forma reiterada no vol independitzar-se d'Espanya".

Sánchez ha assegurat que el seu govern està defensant a Catalunya "el diàleg i el respecte a la Constitució", i el que proposen és "l'autogovern de Catalunya". "Dins de la Constitució tot, fora res", ha advertit.

"La crisi de Catalunya vam dir que no es resoldria d'un dia per l'altre, necessitaria generositat. Que el camí del diàleg i la Constitució era el més llarg però és l'únic possible. El debat no és independència sí o no, sinó convivència si o sí, i això només li aconsegueix amb diàleg", ha incidit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Muratatalea , Por ahí abajo , 09/02/2019 - 21:20

Este tío no es más tonto porque no entrena lo suficiente. ¡Da exactamente igual que sea una minoría o la totalidad! Mientras no seamos el cincuenta por ciento más uno de TODOS los españoles, rien de rien. Yo también tengo algo que decir...

#1 Sergi , Barcelona, 09/02/2019 - 19:31

Y a ti pronto te compararan con el lumbreras del Cameron que el solito se disparo en el pie. Tu sigue asi y veras como acabas.