Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2021. 16:24h.

Pedro Sánchez compareix per Twitter

El president espanyol no interromp les seves vacances per l'Afganistan

Pedro Sánchez compareix per Twitter

Nuevas Generaciones destaca que altres líders europeus han interromput les seves vacances

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de vacances a Lanzarote; s'ha limitat a publicar un tuit sobre la crisi d'Afganistan després de l'entrada dels talibans a Kabul, una actitud que contrasta amb la dels principals líders europeus que han interromput els seus dies de descans per a comparèixer davant els mitjans.

Mentre que el president dels Estats Units, Joe Biden; la canceller alemanya, Angela Merkel; el president francès, Emmanuel Macron; i el líder britànic, Boris Johnson; van fer una compareixença pública per abordar la crisi afgana, Pedro Sánchez es va limitar a tuitar que "dos avions del Ministeri de Defensa estan llestos per a la repatriació del personal de l'ambaixada a l'Afganistan, col·laboradors i espanyols que queden al país".

Merkel va comparèixer ahir d'urgència davant els mitjans i va afirmar que que ella i la comunitat internacional al complet es van equivocar en avaluar la situació a l'Afganistan i estimar com podria evolucionar després de la sortida de les tropes internacionals. A més, la canceller va reunir a tots els grups del parlament per a traslladar-los els pròxims passos al país.

Macron, per part seva, va fer discurs en televisió i va avisar que "la desestabilització de l'Afganistan corre el risc de generar fluxos migratoris irregulars". A més, va dir que encara que França continuarà protegint "els més amenaçats", però va advertir que “Europa per si sola no pot assumir les conseqüències de la situació actual".

Finalment, Johnson també va fer un parèntesi en les seves vacances per a expressar el seu desig que l'Afganistan no es converteixi en “un brou de cultiu” per als terroristes. El tuit de Sánchez es va publicar poc abans de les 21.30 i del discurs a la nació del president nord-americà.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Narciso Menta, Rabat, 18/08/2021 - 12:16

Lo mejor para España, el Mundo y hasta el Mar Menor es que continúe de vacaciones el resto de su puñetera existencia.

#4 Flanagan , Tabarnia City , 18/08/2021 - 08:45

Para una vez que desaparece tres semanas y ya queréis que vuelva, dejadlo a ver si se pierde y no vuelve.

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/08/2021 - 22:56

El tuit lo ha enviado la hija, él esta muy ocupado leyendo el libro del Torra como pueden ver en la foto. Preparando la mesa de Septiembre.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/08/2021 - 22:41

Esto es lo que le importan a este fulano, no digamos ya las mujeres afganas, que le importan una mierda, sino sus propios ciudadanos en aquel país. Esto es el PSOETA felón.

#1 Tabarnés puro, Barcino, 17/08/2021 - 19:34

Además de ególatra, gandul. Es que lo tiene todo.

#1.1 Grasdes inventos del TBO, Chez Fangue, 17/08/2021 - 20:36

Los políticos hoy en dia no necesitan hacer otra cosa que mandar mensajes por los medios electrónicos, de tanto en tanto sueltan alguna parbrafada y tan anchos. Da igual que escriban mientras toman el sol en una hamaca o están vaciando las trfipas en el excusado.

#1.2 Resistencia , Flors i violes , 17/08/2021 - 22:05

¿Escribirlo? Ni eso. Se lo habrán escrito y colgado. Está descansado, tanto Falcon y postureo agota.