Publicitat
Política · 17 de Juny de 2021. 09:28h.

Pedro Sánchez deia que "cal acabar amb els indults polítics"

"Sento vergonya d'això, demano perdó a la ciutadania"

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una entrevista a Cuatro amb Risto Mejide el 2014, va afirmar que els indults "no tenien cap sentit" i que l’avergonyien, alhora que demanava disculpes a la ciutadania.

"Quin sentit té que un polític indulti un altre?”, li va preguntar Mejide. "Cap, absolutament cap, i jo sento vergonya d'això", va ser la resposta de Sánchez.

"Demano perdó a la ciutadania per això, perquè jo també m’emprenyo”, afirmava llavors sobre els indults a banquers. "Jo el que dic és que cal acabar amb els indults polítics", finalitzava.

Aquest vídeo va ser recuperat per Pablo Casado per promocionar la manifestació contra els indults als presos independentistes el passat diumenge. "@Sanchezcastejon, encara pots recuperar aquesta vergonya i la coherència rebutjant els indults als presos per sedició", va proposar el líder del PP.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Jul, Bcn, 18/06/2021 - 09:49

Los indultos no deja de ser un compadreo de la clase política.
Un insulto a los ciudadanos a los que someten al pagar y callar mientras ellos, gentes mezquinas, utilizan la ley para sus intereses torticeros.

A los demás que nos den , a pagar y callar.

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/06/2021 - 20:03

El Felón Pinochez en estado puro.

#18 josemiguel, El Prat de Llobregat, 17/06/2021 - 16:47

Es un personaje q al articular cualquier pensamiento,su campo de visión se acaba en los confines de su ego,su narcisismo y su ambición personal

#17 A., Barcelona, 17/06/2021 - 14:56

En Pedro és sincer. Els indults polítics li fan vergonya. Però entre que li aprovin els pressupostos i la vergonya i la integritat, doncs es queda amb la primera. Es lo que hay, la vergonya, la coherència i els principis existeixen entre els polítics però són secundaris en la lluita de poder.

#16 a quien corresponda, Barcelona, 17/06/2021 - 14:48

Lo peor de lo peor de lo peor que uno se pueda llegar a imaginar se llama Pedro Sánchez "el mentiroso".