Política · 6 de Febrer de 2020. 08:38h.

Pedro Sánchez difumina l'entrevista amb Torra

El president espanyol es reuneix també amb Barcelona Global, sindicats, PSC, Pimec, Foment del Treball, Colau i Núria Marín

Pedro Sánchez difumina l'entrevista amb Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del govern espanyol, Pedro Sánchez, es reuneixen aquest dijous al migdia al Palau de la Generalitat en la primera trobada que mantenen des de la investidura del líder socialista.

No serà, però la única reunió que mantindrà Sánchez a Catalunya. El president espanyol es trobarà també a la Delegació de Govern a Barcelona amb representants empresarials de 'Barcelona Global' primer i representants d'UGT i CCOO després.  

També participarà a la reunió amb l'Executiva de el PSC i més tard amb la patronal d'empresaris PIMEC. Divendres es reunirà amb l'alcaldessa Ada Colau, amb Foment del Treball i amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, la socialista Núria Marín.

Torra i Sánchez es trobaran a les 12 del migdia amb la taula de diàleg entre governs a l'horitzó. La portaveu del govern, Meritxell Budó, va apostar perquè la trobada serveixi "per posar les bases i les regles de joc que han de guiar la taula de negociació entre governs" prevista en l'acord d'investidura que van segellar ERC i PSOE. "S'ha de poder parlar de tot, sense vetos ni limitacions de contingut", va dir.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/02/2020 - 11:27

Atacaos tenen les forces d´oacupacio amb aixo al Partal i la Brigada d´Intervencio Rapida de Raholos i Assimilats

#2 Lobisome, BCN, 06/02/2020 - 10:49

A esto hemos llegado tras 40 años de democracia; un Gobierno y una politica de gestos para la galeria, una serie de maniobras y de fintas para ver quien "vende" mejor su "relato". Pero eso no es autentica politica y mucho menos autentico gobierno sinon un puro simulacro de privilegiados tratando de preservar sus privilegios. No hay nada mas.

#1 Coque, El centro de Tabarnia, 06/02/2020 - 10:06

Y entre la reunión con el PSC y PIMEC, se reune conmigo, que vereis que tirón de orejas le voy a arrear