Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2018. 21:43h.

Pedro Sánchez diu prou

El Govern espanyol anuncia "mesures legals" per la reprovació del Rei

Pedro Sánchez diu prou

El president del Govern espanyol Pedro Sánchez, ha considerat la resolució per l'abolició de la monarquia "inadmissible" i ha anunciat que el seu Executiu "adoptarà mesures legals en defensa de la legalitat".

"És inadmissible la resolució votada aquesta tarda al Parlament de Catalunya que pretén rebutjar i condemnar el cap de l'Estat. Aquest Govern adoptarà les mesures legals al seu abast en defensa de la legalitat, la Constitució i les institucions de l'Estat" ha escrit Sánchez al seu compte de twitter després de la votació.

La Moncloa ha avisat "per al Govern d'Espanya la posició constitucional del cap de l'Estat hauria de quedar sempre al marge de la seva utilització en el debat partidista".

El Parlament ha demanat aquest dijous abolir la monarquia per considerar-la "caduca i antidemocràtica". La proposta de resolució, presentada per Catalunya en Comú, ha tirat endavant amb els vots a favor de Junts per Catalunya i ERC i l'abstenció de la CUP, mentre que Ciutadans, PSC i PPC hi han votat en contra.

lalala.jpg

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Pues no soy ni independentista ni republicano, pero no veo problema..., Terrassa, 12/10/2018 - 09:22

... en la reprobación. Sí en OTRAS MUCHAS COSAS. Pero claro, como nadie entiende la ideología de los socialistas...

#7 OtgerCataló, BCN, 12/10/2018 - 09:11

Importante resolución ésta. La sanidad en manos de multinacionales que sangran el erario publico . La educacion en las garras de la secta católica. Escuelas públicas en barracones. Famílias que no pueden pagar el comedor escolar. Però lo urgente es concederle a un borbon un papel que no tiene y pedir que no lo tenga. Vaya republicanos de shit.

#6 Meritxell, Barcelona, 12/10/2018 - 08:08

El problema del Sanchez es que la seva vanitat per continuar trepitjant moqueta a la Moncloa l'obliga a tapat-se les orelles, els ulls i el nas per evitar respondre a les bajanades i amenaçes dels sediciosos d'aqui i si no dona un cop de puny sobre la taula aquests seguiran burxant. El dialeg amb els fanatics es impossible. Cal un 155 permanent

#5 QUE ES PENSABA, Barcelona, 11/10/2018 - 23:36

En costa creure que l'agui SORPRES
o ens voleu fer creure que no sabeu res
de que s'esta couent a Catalunya

Preparis Sr sanchez aixo solament es
un detallet, allo que diuent "UN ENTRANTE"
aviam si DESPERTEU

#4 Jordi br, L'h, 11/10/2018 - 23:28

A ver si lo entiendo, Sánchez en nombre de la democracia española dice que está prohibido manifestar-se contra la monarquía. Muy muy democrático

#4.1 OtgerCataló, BCN, 12/10/2018 - 09:25

Jorgete no, no lo entiendes. Un parlamento constituido al amparo de una constitució no puede decretar nada en contra de esa norma. Si se cree con respaldo popular suficiente debe intentar cambiarla. No intentes manipular, que no sabes. Nadie ha prohibido manifestar-se contra la monarquia. Informate el rey no tiene ningun poder.