Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2019. 22:00h.

Pedro Sánchez dóna les gràcies als Mossos

Per defensar “la integritat física, la seguretat i les llibertats dels catalans”

El president del Govern espanyol en funcions i candidat del PSOE a les eleccions, Pedro Sánchez, ha donat les gràcies als Mossos d'Esquadra per la seva actuació a Barcelona, i altres ciutats catalanes, durant els disturbis ocorreguts a les manifestacions independentistes.

Sánchez ha criticat que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi plantejat les protestes violentes com “una confrontació entre els Mossos d'Esquadra, la Policial Nacional i els violents”. “I no és cert. El que hi ha hagut ha estat un atac dels violents a la societat catalana”, ha assegurat en un acte de precampanya a Viladecans.

El president de l’Executiu central en funcions ha afegit que “qui s'ha posat al mig per defensar la integritat física, la seguretat i les llibertats dels catalans han estat la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra”. “Gràcies Mossos d'Esquadra, gràcies Policia Nacional, gràcies Guàrdia Urbana i gràcies Guàrdia Civil”, ha reblat.

El líder del PSC, Miquel Iceta, també ha agraït als cossos i forces de seguretat de l'Estat la seva actuació aquests dies a Catalunya, però a més ha fet extensiu l'agraïment al conseller de l'Interior, Miquel Buch, per haver estat “a l'altura de seva responsabilitat”.

“Gràcies Mossos d'Esquadra, gràcies Policia Nacional, gràcies Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil, gràcies Govern d'Espanya. I gràcies, també, conseller de l'Interior perquè hi ha qui està a l'altura de la seva responsabilitat, i qui no sap ni tan sols quina és la seva responsabilitat”, ha dit Iceta en referència a Torra. El líder dels socialistes catalans ha demanat al president de la Generalitat que “plegui per Catalunya”.

Miquel Iceta, a l'acte del PSOE a Viladecans

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 CRAzymen, no matters, 01/11/2019 - 01:28

Es una locura pensar que los mossos deberían detener a torra o en su momento, Trapero, en lugar de venderse, aplicar la ley y detener y encarcelar a Puigdemont y a otros tantos? ? Entre otras muchas cosas? Entonces están incumpliendo la ley y son complices. Eso sí, a un niño con su novieta en una variant, le meto un paquete y me cuelgo una medalla

#6 Olegarioelpilos, Barcelona, 31/10/2019 - 11:00

Muy bien que felicite a los Mossos y al CNP ?

#5 botifler1914, Waterpus, 31/10/2019 - 09:35

Los mossos solo han actuado en caso de graves disturbios, en el resto de casos se han limitado a dejar hacer a los independentistas sin defender las libertades de los demás.

#4 Joanet, Bcn, 31/10/2019 - 09:30

Ep, mestre, si lloeu els mossos per defensar la llibertat dels catalans, aqui us contradieu.
Seguint la vostra jerga deu ser que només defensen la meitat unionista dels catalans, però tingueu en compte que l'altra meitat segons les darreres enquestes ja arriba al 60%.

#4.1 George, Downunder , 31/10/2019 - 11:24

60% ? Iba a decir q con ese “porcentaje” q tú tienes tan claro, los psiquiatras iban a salir muy caros . Pero acabo de caer en que yendo así en manada como os gusta a vosotros, seguro q hacen bon preu

#4.2 Joanet, Bcn, 31/10/2019 - 11:42

George, sí, el 60%. i els partidaris de solucionar l'assumpte amb un referendum el 80%.
O sigui, que la base demòcrata patidària de votar hi és. Adona't-en que els contraris sou una ridícula minoría, que sense la força de l'estat al darrere no serieu res.

#3 Ramón, BCN, 31/10/2019 - 09:23

Dar las gracias a los Mossos está muy bien Sr. Sánchez, pero esperamos que el Gobierno de España los defienda en caso necesario de arbitrariedades cometidas por el Govern a través de Torra...A pesar de ser un cuerpo de seguridad del Estado transferido a Cataluña, los Mossos en última instancia siempre dependen del Ministro de Interior.

#3.1 George, Downunder , 31/10/2019 - 11:19

60 % ? Iba a decir q con ese “porcentaje” q tú tienes tan claro , los psiquiatras iban a salir más caros. Pero acabo d caer en q yendo así en manada como os mola a vosotros , seguro q hacen bon preu