Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 10:02h.

Pedro Sánchez endureix la taula de diàleg

L'Advocacia de l’Estat demana rebutjar els recursos dels encausats pel Tribunal de Comptes

Pedro Sánchez endureix la taula de diàleg

L'Advocacia de l'Estat ha presentat diversos escrits en els quals rebutja les al·legacions de l'expresident de la Generalitat Artur Mas i la resta d'exalts càrrecs i funcionaris als quals es reclamen 5,4 milions d'euros per les despeses realitzades a l'estranger per promocionar el procés, segons informa El País.

En informes dirigits a el Tribunal de Comptes, l'Advocacia sosté que no ha existit indefensió en la tramitació d'aquest expedient per responsabilitat comptable i qualifica d’”exquisida" la investigació. Posa com a exemple de pulcritud l'acta de liquidació comptable que recull totes les diligències efectuades.

L'Advocacia segueix sense prendre posició sobre un altre aspecte essencial d'aquest procediment, el de la utilització d'avals de la Generalitat perquè els 34 investigats puguin fer front a l'assegurament de la quantitat exigida.

Considera que els recursos dels implicats en les suposades irregularitats comptables han de ser rebutjats perquè en cap moment s'han vist vulnerats els seus drets fonamentals.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Telamarinera , Vng, 09/09/2021 - 14:12

El PSOE aplicará el 155, con una necesaria dureza que no dejó al PP,
Están identificando el infantilismo de sus interlocutores Sólo lo aspiran a más competencias para repartir más sueldos entre sus votantes.
PSOE, los unionistas (a una España diversa) ten en cuenta nuestras necesidades. No perdonaremos otra venta/entrega como las hechas ante

#6 Albert, Blanes, 09/09/2021 - 13:28

La concordia...jajajajajajajajaja

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 09/09/2021 - 12:39

Les enquestes van malament, oi Pedro?
Perquè clar, que aquests són uns impresentables, ja ho sap fa temps.

#4 Tractor amarillo, Martorell, 09/09/2021 - 12:00

La mesa de diálogo, es una trampa supremacista para hacer creer al mundo que ellos son dialogantes y España no.Pediran cosas imposibles de aceptar para un país democratico

#3 Facholin, Barcelona, 09/09/2021 - 11:53

El presidente ya se ha dado cuenta que estar del lado de los separatistas solo resta.