Publicitat
Política · 19 de Maig de 2021. 22:46h.

Pedro Sánchez era partidari de suprimir el Ministeri de Defensa

Quan era a l'oposició va assegurar que "sobra"

Pedro Sánchez era partidari de suprimir el Ministeri de Defensa

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha mobilitzat l'exèrcit a Ceuta després que hi entressin més de 6.000 migrants nedant; era partidari de suprimir el Ministeri de Defensa i en una entrevista l'any 2014 a El Mundo va afirmar que "sobra".

Preguntat sobre "quin Ministeri sobra i quin pressupost falta", Sánchez, que aleshores estava a l'oposició, va contestar que "falta més pressupost contra la pobresa, la violència de gènere... I sobra el Ministeri de Defensa".

També es va pronunciar sobre els responsables de les decapitacions gihadistes d'occidentals i va afirmar que "ells", però va destacar que "Bin Laden es va educar a Occident". "El terrorisme no està vinculat a la pobresa, la gent humil és la més noble", va afegir.

Finalment, Pedro Sánchez va manifestar que "la responsabilitat està compartida, però mai justificarà matar de forma tan vil". "Escolta, és l'entrevista més... m'estàs donant, eh, ha, ha...", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Erklärung, Chez Titole, 20/05/2021 - 14:14

Tot plegat te un origen i un objectiu final: El rei del Marroc no vol espefcíficament Ceuta i Melilla c om a fí d'un procès, el que vol a travers d'obtenir Ceuta i Melilla son les Canaries. Les dues primeres son un primer graó i compta amb la complicitat del govern espanyol com va passar durant la marxa verda (pagant). No us enganyeu.

#8 Yomismo, Sevilla, 20/05/2021 - 13:25

Han llamado los del PP, los del PSOE, los comunistas y los separatistas nazis, fascistas y ultraderecha a VOX por pedir desde hace meses desplegar el ejército para impedir los asaltos a Ceuta y Melilla y las llegadas de embarcaciones a Canarias y las Costas de Andalucía, Murcia, Alicante y Baleares. Ahora Sánchez despliega el ejército tarde y mal.

#7 Fer, BCN, 20/05/2021 - 11:43

Este narcisista patológico es un verdadero peligro, cuando salga del gobierno, el PSOE va a necesitar muchos años para recomponerse...

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 20/05/2021 - 11:13

És el típic pensament infantiloide que també tenen els indepes. No necessitem exèrcit, el món ens mira, la UE ens espera...

#5 no soy nadie, barcelona, 20/05/2021 - 11:01

Este es como un tonto con un bidón de gasolina abierto y ofreciendo mirar dentro alumbrado con una cerilla. Un peligro.