Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2019. 17:34h.

Pedro Sánchez es baixa els pantalons

Accepta un observador "neutral" en les negociacions amb el Govern

Pedro Sánchez es baixa els pantalons

Pedro Sánchez i Quim Torra, en una imatge d'arxiu

El Govern ha reclamat a l’Executiu espanyol un “testimoniatge neutral” perquè “doni fe” de les negociacions entre la Generalitat i la Moncloa. La consellera de Presidència, Elsa Artadi, ho ha assegurat aquest dimarts en roda de premsa, on ha advertit que la “figura notarial” és “una línia vermella per a la tramitació dels Pressupostos Generals de l’Estat”.

Artadi ha explicat que “han de ser persones neutrals i que es donin confiança a les dues parts”. La consellera ha remès una proposta de mediadors “de perfil internacional”, juntament amb un calendari de treball i temes de discussió entre els dos governs. “Si anem a un diàleg que no inclou el dret a l’autodeterminació no té sentit. No fa falta una mesa de diàleg amb mediador neutral per parlar d’una reforma de l’Estatut”, ha afirmat Artadi.

El Govern espanyol, per la seva banda, ha obert la porta que un “coordinador” pugui “prendre nota” en les reunions entre els dos governs. “No fan falta mediadors per estar dins la llei, practicant constantment el diàleg en democràcia. Hem de tenir prou maduresa per entendre que aquest problema que hem heretat de l'anterior govern no pot estar constantment en l'àmbit judicial”, ha assegurat la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Chris, Lleida, 06/02/2019 - 22:32

Sanchez, que va dir que estaría poc temps ençà la moció de censura, ara no nomès vol gastar la legislatura, sinò que fent-ho ens vol fer creure que fa les coses bé. Pitjor per ell, cada día que passa com a president, mes raons dona per tocar el dos. Ja ni els del seu partit amaguen les seves decisions qüestionables.

#6 selosbajohacetiempo, Vic, 06/02/2019 - 11:52

Ahora simplemente , se ha bajado la ropa interior y está preparando el lubricante .

#5 Albert, BCN, 05/02/2019 - 22:26

Podrian poner al Pequeño Nicolas que ahora lleva lacito amarillo pero sabe de los entresijos del CNI jajajaja

#4 Pep, bcn, 05/02/2019 - 20:59

Notario: "Funcionario público que tiene autoridad para dar fe de los actos públicos realizados ante él". Perfecto, así nos enteraríamos de todo y quedaría constancia si se quiere adoptar un acuedo ilegal o se prometen imposibles, pero que no le llamen, mediador, coordinador, relator o tonterías similares que no tienen nada que ver con el tema.

#3 Veciana, Barcelona, 05/02/2019 - 20:08

¿Os imaginais alguno al gobernador de Tejas o de Minnesota chuleando así a Trump?