Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2019. 21:23h.

Pedro Sánchez no podrà ni exhumar Franco

Un jutjat de Madrid paralitza l'operació

Pedro Sánchez no podrà ni exhumar Franco

Nou obstacle per a Pedro Sánchez en la seva intenció de treure les despulles de Franco del Valle de los Caídos. El Jutjat del Contenciós Administratiu 3 de Madrid ha suspès de forma provisional l'informe de l'Ajuntament de San Lorenzo de l'Escorial que concedia la llicència urbanística per dur a terme l'exhumació Francisco Franco del Valle de los Caídos. D'aquesta manera, el jutjat paralitza cautelarment la llicència d'obres després de la demanda d'un particular argumentant que no es donen les garanties de seguretat necessàries per a dur a terme l'operació. 

"És evident, clar i palmari que una decisió del Consell de Ministres, per legítima i d'acord amb la legalitat que sigui, el que aquí no es qüestiona, no pot executar-se sense les garanties tècniques i mecàniques que puguin posar en perill la vida o la integritat física dels tècnics i operaris de tota classe que hi hauran necessàriament d'intervenir en l'operació, i que probablement no seran pocs", explica el jutge en la interlocutòria.

Els néts de Franco treballen també en un recurs contra la decisió del Consell de Ministres en la que se'ls va donar 15 dies per triar un nou lloc en el qual enterrar el dictador. 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 El Caudillo, El Pardo, 27/02/2019 - 17:57

Los roiillos no pudieron conmigo en vida y tampoco pueden llevando 44 años muerto jajajajajaaaaa.

#1 Alex, BCN, 26/02/2019 - 22:55

Ay Pedrito! Te ha salido el tiro por la culata.

El PSOE debe estar ansioso por que este ya lo saquen para que no siga desangrandose el partido.