Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2020. 14:16h.

Pedro Sánchez passa de Torra

Li torna a demanar una reunió després que no hagi contestat la carta que li va enviar

Pedro Sánchez passa de Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha tornat a demanar al president de Govern, Pedro Sánchez, una reunió bilateral per abordar el percentatge dels fons europeus de recuperació que correspon a Catalunya.

Torra ha fet aquesta nova petició en la roda de premsa posterior al consell Executiu d'aquest dimarts, cinc dies després que no hagi tingut resposta a la carta que li va enviar per reclamar-li una trobada de "president a president".

"Emplaço el president Sánchez a reunir-se amb mi mateix i els equips respectius per a negociar quin ha de ser el repartiment dels fons europeus, així com l'aportació estatal a les necessitats de finançament de Catalunya" ha dit el president, que reclama 31.000 milions d'euros.

Quim Torra ha exigit al Govern espanyol que "mentre formem part de l'estat ens tracti com pertoca per la nostra aportació, dimensió econòmica i població. Ni més ni menys". "Parli menys de diàleg i practiqui'l més", ha reblat.

Finalment, ha exposat que "jo voldria no haver de demanar res al govern d'Espanya" perquè "voldria que haguéssim consolidat la República proclamada". "Ara és el moment de demostrar que es vol revertir tot allò que ha mancat fins ara en la gestió de la pandèmia. Prou de gestió centralitzada. Prou d'imposicions", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Masias , Mis posaderas , 05/08/2020 - 12:30

Haber ido a la reunión Pringaoo, que era donde se repartía el parne

Ahora te vas a comer los mocos..

#6 Leonor, Figueres, 05/08/2020 - 06:12

Pedro Sánchez ya cuenta con ciudadanos, Torra y su banda ya no son necesarios

#5 Mesetario, Meseta, 04/08/2020 - 16:42

(sigue)
-El sueldo de todo menda que elejido "digitalmente" por la Gene, debe ser como máximo el que cobre en un puesto equivalente el peor pagado de todas las CCAA. Si hay alguna CCAA donde ese puesto no existe, se suprime en la Gene.
-El sueldo de Torra y los consejeros, igual o inferior al que se cobre en la CCAA con menor sueldo. ETC.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/08/2020 - 16:25

Enteneu ara perque el compinche de chabolo del Jordi Sanches va implorar que el treguesin d´alla com fos, que no vo volia acabar caçant mosques com la Sinéad O'Connor ?

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/08/2020 - 16:17

Esta fet tot un ogre.

Que dic un ogre, el Monstre de les Galetes