Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2020. 09:05h.

Pedro Sánchez planta les víctimes

El president no va als funerals pels morts del covid

Pedro Sánchez planta les víctimes

El president de Govern, Pedro Sánchez, no ha assistit a la primera funeral per les víctimes per la pandèmia del coronavirus, celebrat a la catedral de l'Almudena. Sí que hi han estat tant els Reis com les seves filles.

Pedro Sánchez ha viatjat aquest dilluns a Lisboa, i encara que en la seva agenda no figura cap acte durant la tarda ha estat la vicepresidenta Carmen Calvo qui ha representat l'Executiu espanyol.

Sánchez s'ha reunit amb el primer ministre de Portugal, António Costa. En la seva agenda figurava a les 15.30 hores un dinar privat com a últim acte mentre que el funeral era a les 20 hores.

Sí que hi han assistit, a més de Calvo, la presidenta de Congrés, Meritxell Batet; la presidenta del Senat, Pilar Llop; el president de Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas; el president de Tribunal Suprem i el Consell General de Poder Judicial, Carlos Lesmes; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso; o l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#19 joan, manresa, 07/07/2020 - 17:29

tinu.)es mereixien aquest ultim despreci...,no a estat a l'altura Sr. Sánchez..,vosté a estat mal aconsellat o influenciat per l'altre soci de Govern..,fets axis no l'avalen com a president d'una nació...,Vosté no es president de tots els espanyols..,només dels de la seva ideologia..,molt curtet de mires Sr. Sánchez."Per els seus fets el cone

#18 joan, manresa, 07/07/2020 - 17:23

El Casal,17,25 h.---Sr .Sánchez ...,ensefraudat.Axó no era un acte religiós ni de propaganda ideològica...,era un acte etic,de respecte i admiració a unas victimas ,que van morir per un virus,i que no varen ser tractades com esmerexien...,de ideologies i religions diferents,que varen lluitar en la seva vida ,treballant per el País.No es (cont.

#17 M Pilar, Barcelona, 07/07/2020 - 16:30

ceremonia para recordar a las víctimas. ¿Por qué se han adelantado los Obispos? Habrán recibido alguna presión...

#16 Govern Frankeinstein, Barcelona, 07/07/2020 - 15:41

El figurín de sastreria que li va engaltar en un cara a cara a Rajoy "Vd es un indecente" té la llengua molt llarga i l'enteniment molt curt. No es tracta de religió, es tracta d'ètica i respecte envers totes les víctimes del Covid19, i entre ell i el coletas ensorraran el pais jugant a comunistes

#15 Agustino, Barcelona, 07/07/2020 - 14:53

Si hubiera sido algo referente al Islam habría acudido el gobierno en pleno perdiendo el culo.