Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2021. 17:11h.

Pedro Sánchez reapareix amb espardenyes

El president espanyol publica una foto en la qual apareix seguint l'operatiu de Kabul amb aquest calçat

Pedro Sánchez reapareix amb espardenyes

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que no ha interromput les seves vacances a Lanzarote malgrat la crisi de l'Afganistan després de l'entrada dels talibans a Kabul; ha reaparegut avui amb un missatge i una foto a Twitter. En la imatge es pot veure a Sánchez en espardenyes durant una videoconferència amb la ministra de Defensa, Margarita Robles, i el titular d'Afers exteriors, José Manuel Albares, coincidint amb l'arribada del primer avió procedent de l'Afganistan.

"Avui, al costat de la ministra de @Defensagob i del ministre de @MAECgob, hem seguit el desenvolupament del dispositiu i arribada del primer avió de repatriació A400 a Kabul. Estem treballant perquè l'operació d'evacuació a l'Afganistan es desenvolupi amb la màxima seguretat", explica el missatge publicat en el perfil de Sánchez després de tres dies de silenci en el qual la hi limitat a publicar tres tuits.

No obstant això, la indumentària i el calçat del cap de l'Executiu, que apareix en un despatx en el Palacio de la Mareta (Lanzarote), on passa el seu descans estival des del passat 4 d'agost; no ha passat inadvertit per a altres dirigents polítics. Moncloa, en canvi, ha difós una foto de la videoconferència, però sense mostrar els peus del president.

El president del PPC, Alejandro Fernández Díaz, ha compartit el tuit i ha advertit al president del Govern espanyol que "t'has oblidat les espardenyes en venir de la platja...". L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha ironitzat que "en espardenyes un decideix millor". "A l'estiu, tampoc ens posarem sabates que un s'estressa", ha afegit.

L'eurodiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha encerclat les espardenyes en la fotografia i ha assenyalat que "si no està en banyador, compte". Altres usuaris han ampliat la imatge i han publicat una captura del calçat del president del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#7 A.Bcn, Barcelona, 20/08/2021 - 10:13

Li ignirincii is miy itrividi. Aprende a leer.

#6 Figueras, Figueras, 18/08/2021 - 21:36

Pues esta foto expresa realmente el gobierno que tenemos, un gobierno de postureo, de intentar quedar bien ante las cámaras, pero luego esconde el desastre.
No es nada admisible que un presidente de gobierno se presente de esa forma, ya da a entender que le importa una m* todo, y que ha parado 5 minutos para su foto y a la playa de nuevo.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 18/08/2021 - 20:15

Buena idea. Los políticos catalanes deberían llevar barretina en las videoconferencias. No puede ser que un madrileño les gane en indumentaria catalana.

#5.1 Que malos sois, conyo, Chez Fangue, 19/08/2021 - 11:51

Venia de bailar sardanas con Junqueras y Aragonès, tenia el brazo que tocaba al MHP un poco dolido por mantenerlo bajo demasiado rato. Al de las flatulencias no le invitaron por si tocaban "sota el Mas Ventós" y se podría ofender.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 18/08/2021 - 20:01

Ambrosio, guárdame la hamaca que ahora vuelvo.

#3 Flanagan , Tabarnia City , 18/08/2021 - 18:44

Después de dos días el mentiroso compulsivo sale arreglado pero informal.