Publicitat
Política · 30 de Gener de 2020. 14:43h.

Pedro Sánchez rebaixa Torra

Manté la reunió però només per parlar dels efectes del Glòria

Pedro Sánchez rebaixa Torra

El Govern espanyol manté la reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez prevista per dijous que ve,  però només serà per parlar de "problemes urgents" com els causats per la borrasca Gloria. 

La Moncloa ho ha dit en un comunicat en què assegura que "espera poder iniciar el diàleg quan hagi parlat el poble català i es constitueixi el nou Parlament". "El govern respecta la decisió presa pel President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, de convocar de forma anticipada eleccions catalanes", assenyalen.

També afegeixen que "el govern manté la seva voluntat d'iniciar el procés de diàleg amb les institucions catalanes per resoldre el conflicte polític". "En aquest sentit, el govern espera poder iniciar aquest diàleg quan hagi parlat el poble català i es constitueixi el nou Parlament, així com el nou Govern. Quan abans es celebrin les eleccions i hi hagi nou govern, abans iniciarem el diàleg",  indiquen.

El comunicat diu que les futures eleccions no impedeixen "la necessària relació entre administracions per resoldre els problemes urgents de la societat catalana" i esmenta explícitament "les conseqüències de la borrasca Gloria". La Moncloa suggereix que en temàtiques com aquestes és en el que s'hauria de centrar la reunió entre Sánchez i Torra, en la línia de la "col·laboració entre els diferents ministeris".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/01/2020 - 18:32

Como el racistorra apunta a joderle los presupuestos al dictador de la Moncloa, el dictador de la Moncloa ningunea al usurpador de la Autonomía Catalana. Entre delincuentes anda el juego.

#8 The Hustler, Barcelona, 30/01/2020 - 16:41

Títol de la pel·lícula? "Quins collons...! (segona part)". Dirigida, interpretada i produïda per Quim Torra. Avís: La recaptació es destinarà íntegrament a la Caixa de Solidaritat.

#8.1 The Hustler, Barcelona, 30/01/2020 - 18:56

Bé, un mòdic 3% s'ingressarà als C/C andorrans de la famiglia Pujolone.

#7 Pere, Bsarcelona, 30/01/2020 - 16:22

JAJAJA Y QUE SE PENSABA EL HONORABLE PEDORRO

#6 a quien corresponda, Barcelona, 30/01/2020 - 16:11

¿Pero os dais cuenta en que manos estamos tanto en España como en Cataluña ? Es para echarse a temblar.

#5 Miquel, Mollet, 30/01/2020 - 15:55

Aquest Sánchez enganya a tothom. És un poca vergonya. Ni referéndum ni res de res. Al temps. Están fent teatre. Els indepes no coneixen al Sánchez.