Publicitat
Política · 2 de Juny de 2019. 13:58h.

"Pedro Sánchez s'ha convençut que l'independentisme no és fiable"

García-Page: "L'única solució és que passi a la via autonomista"

"Pedro Sánchez s'ha convençut que l'independentisme no és fiable"

El president de Castella-la Manxa en funcions, Emiliano García-Page, ha afirmat en una entrevista a El Mundo que el president espanyol Pedro Sánchez "s'ha convençut que l'independentisme no és fiable".

García-Page creu que aquesta legislatura ha de servir "perquè els independentistes perdin l'esperança. Perquè la seva esperança és un enganyabadocs" i ha assenyalat que "el conjunt dels espanyols hem d'esforçar-nos per reconciliar l'estat d'ànim amb la societat catalana".

El dirigent considera que "no cal fer anticatalanisme i menys encara confondre Catalunya amb els independentistes" i creu que la solució és que la Generalitat "que ells passi de la via independentista a l'autonomista". "Baixar del seu error", sentencia.

Finalment, apunta que els dirigents independentistes "estan enmig d'un sisme submarí, no controlen el seu propi moviment". "No els queda més remei que seguir donant voltes al cavallets, no poden aturar-lo però tampoc poden avançar. Però no van enlloc", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Perico, Matadepera, 03/06/2019 - 12:47

Pedro Sánchez "s'ha convençut que l'independentisme no és fiable"... Hasta que llegue la hora de pactar con él para no perder ni un plato de lentejas como Badalona.

#3 Kropotkin, Vic, 02/06/2019 - 18:36

Que tipo tan inteligente este Falconetti. Somos millones los que hace mucho años que nos habñiamos dado cuenta. Dada su ineptitud absoluta, le auguro un gran futuro en la UE o en la ONU... Jua, jua, jua,...

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 02/06/2019 - 18:12

Buuufff pues ha tardado un buen rato en enterarse, el separatismo no es fiable y es desleal desde el minuto cero.

#1 Chris, Lleida, 02/06/2019 - 15:20

Pues ya me dirás a cuento de qué viene esa estrategia llevada a cabo en Badalona, Pedrito.