Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2019. 22:56h.

Pedro Sánchez també apunta a TV3

El líder del PSOE proposa modificar la llei audiovisual per acabar amb “l’ús sectari” de la cadena

El president del Govern espanyol en funcions i candidat del PSOE a la reelecció, Pedro Sánchez, ha proposat modificar la llei general audiovisual perquè els consells d'administració dels mitjans de comunicació públics -tant estatals com autonòmics- siguin elegits amb el suport de dos terceres parts dels parlamentaris.

“Amb això acabarem amb l'ús sectari que s'està fent per part de l'independentisme català en el cas de TV3”, ha afirmat Sánchez en el debat electoral amb els cinc candidats a la presidència del Govern espanyol. El presidenciable socialista ha assenyalat que la modificació de la llei audiovisual és una de les tres propostes per acabar amb la “crisi de convivència” a Catalunya.

El president de l'Executiu central en funcions ha indicat que una altra mesura serà “construir concòrdia des de l'educació”. “Aprovarem una nova assignatura per a tota l'educació obligatòria, per a tot el territori espanyol sobre educació en valors civils, constitucionals i ètics”, ha exposat.

Sánchez també s'ha compromès a “incorporar en el codi penal un nou delicte per prohibir per una vegada per totes la celebració de referèndums il·legals a Catalunya”. “És una crisi de convivència, no d'independència. El que necessitem són augmentar els espais de trobada i reduir a la mínima expressió els espais de confrontació entre catalans”, ha conclòs el líder del PSOE.

Pedro Sánchez
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 05/11/2019 - 14:30

Pedrito tururururu.... a buenas horas manga verdes el mal ya esta hecho, la única solución de esto es de dividir Catalunya !!! Visca Tabarnia Libreeeeeeeeeee !!!

#7 rosa, Barcelona, 05/11/2019 - 11:12

Millor privatitzar-la. No vui pagar més a sectaris dictadors

#6 Montserrat, Barcelona, 05/11/2019 - 10:05

Tot el pugui dir aquest element ja no te cap credibilitat. Ara pregona els propostes que fa la dreta i la dreta.dura, pero després el molt bandarra pacta amb els sediciosos sense limit. Aqui l'unic creible es el programa de Vox que comença per detenir el Torrat, tancar tv3% i suprimir la competencia dels moSSos. Ara mà dura es el que convé

#5 Casandra, BARCELONA, 05/11/2019 - 07:40

Que asignatura....aquí hay que intervenir directamente¡

A ver si es cierto.
Menos cálculo y más medidas contundentes que aqui, en los barrios, hay que soportar tamboradas, bocinazos y cortes de calles diariamente, con fogatas.
Que la hostilidad campa por sus anchas porque no hay gobierno desde hace más de un año.

#4 Joan, Sant just, 05/11/2019 - 07:34

Que gran el Sánchez! I que trist Rius!! No ets capa? ni de corregir el que ha dit!! Els membres del Cac ja s’escullen per mitja de 2/3 parts del Parlament! Per tant, proposa el que ja existeix! De p.. pena

#4.1 jan, granollers, 05/11/2019 - 11:59

El CAC no és el Consell d'administració de TV3. Ho és el Consell de Govern de la CCMA. Els seus membres s'escullen en primera votació pels 2/3 del Parlament i en segona votació per majoria absoluta. S'haurien de conèixer els detalls de la proposta de Sànchez.