Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2019. 10:05h.

Pedro Sánchez veu "un problema de pluralitat" a TV3

El president del Govern espanyol afirma que hi ha un biaix cap a les tesis independentistes

Pedro Sánchez veu "un problema de pluralitat" a TV3

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que TV3 té "un problema de pluralitat", un "biaix cap a les tesis independentistes" i ha demanat al Govern de Catalunya que reconegui a la Catalunya no independentista.

"Jo crec que hi ha un problema, hi ha un problema de pluralitat, hi ha un problema de biaix d'una cadena pública cap a les tesis independentistes" ha assenyalat el president espanyol preguntat sobre la cadena pública en una entrevista a La Vanguardia. Sánchez ha apuntat que "la solució seria que el Govern de Catalunya reconegués l'altra part, la que no vota independentista" i ha retret a PDeCAT, ERC i a "la dreta" que no participessin en la taula de partits polítics del Parlament de Catalunya que ells van proposar.

El cap de l'Executiu espanyol ha reivindicat el Partit Socialista com "l'únic partit que defensa l'Estat de les autonomies" davant dels independentistes -que volen fracturar-lo- i de la dreta, -que vol recentralitzar competències-. "Reivindicar l'autogovern és reivindicar la convivència" ha defensat.

"L'únic partit que defensa l'Estat de les autonomies és el PSOE. L'independentisme el que vol és fracturar. I la dreta i les seves tres sigles el que pretenen és la recentralització de competències. Nosaltres el que volem és reforçar les autonomies. Perquè a més, ara mateix a Catalunya reivindicar l'autogovern és reivindicar la convivència, que és el veritable problema de Catalunya" ha dit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Cris, Barcelona , 22/04/2019 - 10:49

Mientras aguantes a Iceta en Cataluña, seguiremos igual. Es el peor presidente del PSC que hay . Parece un independentista disfrazado.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/04/2019 - 00:42

Este tío es un crack. Menos mal que se ha dado cuenta y nos lo explica, que si no...

#13.1 Neferu, Barcelona, 22/04/2019 - 15:25

Síiiiii jajajajajajajaja

#12 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/04/2019 - 21:43

¿Ah si?
¿Ahora te das cuenta, Pedrito?

#11 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 21/04/2019 - 18:29

¿Ahora ve ese problema? ¿Ahora se ha dado cuenta? ¿Que ha pasado, que es ahora cuando ha ido al oculista? ¿O es ahora cuando ya no puede disimularlo más y se ve obligado a reconocerlo? Y, ya que AHORA, lo ha visto; ¿va a hacer algo al respecto?

#10 Xexo, Premia, 21/04/2019 - 16:58

Que no se queje que lo ponen en la. 3.24 ganador con erv