Publicitat
Política · 9 de Maig de 2017. 12:42h.

Peix al cove del PDECAT

El partit demana sis milions d'euros per a la rehabilitació d'un edifici emblemàtic de Badalona

Peix al cove del PDECAT

Lourdes Ciuró, a Badalona

La diputada del PDECAT al Congrés, Lourdes Ciuró, ha anunciat que han presentat una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat, sol·licitant al Ministeri de Cultural l'habilitació d'una partida pressupostària de sis milions d'euros per a la rehabilitació de l'edifici de la CACI de Badalona. Segons Ciuró, "la proposta va ser feta pels responsables del partit a Badalona, el president del Grup Municipal, Pere Martínez Carreté, i el president del partit David Torrents".

Els responsables del PDECAT de Badalona, segons ha explicat Ciuró, van fer aquesta petició després d'una reunió que van mantenir amb els vicerectors de la Universitat Autònoma de Barcelona, els senyors Carlos Sánchez Lancis, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura, i José Aguilera Àvila, vicerector de Personal d'Administració i Serveis Activitat, molt interessats en expandir la seva activitat docent a diferents ciutats properes al seu campus de Bellaterra.

Ciuró ha destacat que els dos vicerectors van manifestar que "estarien molt interessats en poder realitzar cursos de docència a l'estiu on hi participarien estudiants de postgrau i de màsters tant de l'Estat Espanyol com de fora". "La ciutat de Badalona no pot desaprofitar una oportunitat com aquesta per donar viabilitat a un edifici emblemàtic amb una ubicació privilegiada, una oportunitat que aposta per l'economia del coneixement i que pot situar Badalona al mapa internacional de la recerca i del coneixement", ha afegit.

El president del grup municipal a l'Ajuntament ha manifestat que "la CACI ha de rebre una injecció de recursos que permeti desenvolupar-hi el projecte cultural i social que la ciutat mereix, i si poden arribar també de l'Estat, s'ha d'intentar". Finalment, Martínez Carreté anuncia que demanarà a tots els grups municipals amb representació al Congrés, que pressionin als seus diputats a Madrid per donar suport a aquesta esmena que, de ben segur, representa una gran inversió per a la nostra ciutat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Jose, Bcn, 09/05/2017 - 13:52

Ni un duro.qe se lo llevan andorra

#2 Pepón, Bcn, 09/05/2017 - 13:49

Ridículas gafas, ridículos pendientes y ridículo peinado.

#2.1 Capit@n España, Peix al Cove i Espanya ens Roba, 09/05/2017 - 16:07

Ridícula ideologia..

#1 Alejandro, Barcelona, 09/05/2017 - 13:18

NO. Ni un € a esta gente. Mejor que sea el Estado el que haga la rehabilitación del edificio pues, como se les de el dinero se lo llevan a Andorra y adiós rehabilitación y adiós dinero.