Publicitat

L'empresari Luis Conde aplega polítics de CiU i PP en ple procés sobiranista

Pel diàleg

Una imatge del dinar organizat Luis Conde. Foto: e-notícies

El dinar convocat per l'empresari Luis Conde, el mateix que va fitxar Esperanza Aguirre, a la seva segona residència de la localitat de la Fonteta (Baix Empordà) ha aplegat al final el president de la Generalitat, Artur Mas, i fins a tres ministres del Govern espanyol.

Pel govern català hi havia, a més de Mas; l'expresident Jordi Pujol -que ha arribat amb la seva esposa, Marta Ferrusola- i el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana o l'exconseller Joaquim Molins.

Pel govern espanyol hi han assistit els ministres d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria; i la de Foment, Ana Pastor, a més del director del Gabinet de la Presidència del Govern, Jorge Moragas.

Entre els més de 250 convidats, hi havia també empresaris com el president de la patronal CEOE, Joan Rosell; l'empresari hoteler Joan Gaspart; el president de Repsol Antoni Brufau o el director de la Caixa, Joan Maria Nin.

En representació del PP també hi havia l'exministre i expresident de Bankia, Rodrigo Rato, i l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, que treballa per a Seeliger y Conde. I del PSOE: l'exministra d'Economía, Elena Salgado, i la de Ciencia, Cristina Garmendia.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#44 BernCas, Barcelona, 27/01/2014 - 10:02

De diàleg n'hem tingut del dret i del revés i no ha servit de gran cosa. Per una perspectiva històrica imprescindible, recomano l'excel.lent sèrie d'articles al blog "Catalunya: Per Què Espanya" (http://catalunyapqespanya.wordpress.com/) sota el títol "La Tercera Via: Què va passar amb l'Estatut"

#43 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/01/2014 - 23:49

La Historia del siglo pasado enseña que a los nacionalismos identitarios no se les paran los pies con comilonas.Hay que adelgazarlos antes de que se desmadren y empiecen a dar patadas.
El tema de diálogo con más consenso en el banquete fue lo bueno que está el vino de la viña de Luis Conde ¿O no?

#42 fins els c..., frontera ja, 26/01/2014 - 21:14

Aquests estan en un altre galaxia.
Mentres a girona recullen diners pel banc d'aliments, els politics/mandamas economics es foten un gran tiberi i s'ho meneguen a taula.
Deu meu quins paisos, tant espanya com catalunya...

#41 pep, manresa, 26/01/2014 - 20:35

diàleg?... èrò si el PPciu porta 33 anys parlant, enllitant-se plegats i votant junts.

#40 Papaluna, Barcelona, 26/01/2014 - 19:53

Anys enrere era el 'Suquet d'en Portabella' a la Costa Brava on també es reunia tot el poder, d'esquerres i dretes. Ara, és veu, que li han passat el testimoni al Conde: en ambdós casos pura lògia maçònica sense embuts. Ells compartint, teca, copes i rialles; nosaltres insultant-nos i matant-nos!

#40.1 Moles, Les Ardennes, 26/01/2014 - 20:37

matant-nos??

#40.2 Papaluna, Barcelona, 27/01/2014 - 09:49

A #40.1

Pot ser hagués pogut emprar el sinònim 'portant-nos a matar' o 'fent que ens eliminem entre nosaltres mateixos'. Ergo: que mentre ells xalen i socialitzen entre copes, nosaltres, aquí mateix o als nostres entorns habituals ens diem el nom del porc per desavinences ideològiques. Oi, noi?