Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 14:15h.

Pelegrí admet que "estem supercontents i supersatisfets"

Considera que arrossega el PSC cap a un bon acord de finançament

El portaveu adjunt de CiU, Josep Maria Pelegrí, ha dit que a la federació nacionalista estan "contents" i "satisfets" amb el pacte en finançament. "És més: estem supercontents i supersatisfets", ha afegit, davant les rialles de la resta de diputats. El diputat nacionalista ha volgut "felicitar tots els agents que han participat en la negociació", especialment Artur Mas i José Montilla, que "han fet possible l'acord per responsabilitat i pel país".

El dirigent d'Unió, que ha lloat la "fermesa del Govern en les seves declaracions", ha reiterat que "estem supercontents i supersatisfets de que el contingut d'aquesta negociació és pugui votar en el Parlament. A partir d'ara tindrem un acord institucional del Parlament de Catalunya".

Pelegrí ha pregat "que a partir d'ara ningú vulgui menys del que diu l'acord", així com "donar el do de pit tots plegats". També ha demanat "disculpes a la ciutadania, en nom de CiU, per aquells moments en els quals no hem fet la feina ben feta". "La ciutadania mereix responsabilitat i respecte", ha sentenciat.

Josep M. Pelegrí, durant el seu discurs
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat