Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 20:06h.

Pelegrí demana "disculpes a la ciutadania" per l'espectacle

El secretari general d'Unió reconeix que "potser" en alguns moments no han fet "la feina ben feta"

Pelegrí demana "disculpes a la ciutadania" per l'espectacle

Josep Maria Pelegrí, en una imatge d\'arxiu

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, en qualitat de portaveu de CiU, ha estat l'únic que ha demanat "disculpes a la ciutadania" per l'estira-i-arronsa amb el finançament durant el debat de polítca general. Pelegrí, després d'admetre que estem "supercontents i supersatisfets" per la resolució de finançament entre el Govern i la federació ha fet "un últim comentari" per a demanar "en nom de Convergència i Unió, del Grup Parlamentari, disculpes a la ciutadania per aquells moments en els quals nosaltres hem pogut, potser, no fer la feina ben feta, no tenir el punt de mira en allò que havíem de tenir". "Potser hem de ser capaços, jo ho faig en nom del Grup Parlamentari de demanar disculpes a la ciutadania. La ciutadania es mereix responsabilitat i respecte, i nosaltres hem de fer això, i l’hem de donar, i hem de donar exemple d’aquest respecte a la ciutadania. Per tant, també des d’aquesta tribuna faig això en nom del Grup Parlamentari de Convergència i Unió".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Meliq Salau, Reus, 04/10/2008 - 13:52

Qui ens la fot i se n'en fot, no son pas els Zapatero i Rajoy sino els Artur Mas, Jose Montilla, Puigcercos i Saura
Aneu-vos-en covards, aprofitats! Els catalans volem la independència i els fets que hi condueixen! El 7 de març marxa sobre Brussel·les!

#6 Kropotkin, Vic, 03/10/2008 - 15:16

Tranquilo Pelegri, despues de aguataros a vosotros 30 años ya uno aguanta cualquier cosa.... Jua, jua, jua,...

#5 Eladi, Preixana, 03/10/2008 - 13:27

Joan,
El Pelegrí ve molt sovint a Anglesola a veure l'alcaldessa. Aprofita-ho, home; una empenteta i al canal d'Urgell! Quan passi per Preixana jo ja miraré si encara treu el cap.

#4 Joan, Anglesola, 03/10/2008 - 12:45

Les disculpes en política tenen un nom : DIMISSIÓ. Plegueu perquè no sabeu negociar. Esteu enfrontant Catalunya amb la resta Espanya. CiU-Oposició sou una titella que només busqueu la foto. Fa anys que no busqueu solucions als problemes de la gent

#3 Eladi, Preixana, 03/10/2008 - 10:20

Ai, ai, ai! Si ells estan "supercontents i supersatisfets" vol dir que al final nosaltres estarem "superfotuts". Que Déu ens agafi confessats!