Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2013. 20:48h.

Pelegrí diu que el PP "vindrà a crispar la ciutadania de Catalunya"

"Li demano que no vingui si no és per autoritzar la consulta o un cop ho hagi fet"

Pelegrí diu que el PP "vindrà a crispar la ciutadania de Catalunya"

Pelegrí, durant la trobada a Tarragona

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha criticat l'anunci de la campanya del PPC, amb la intensificació a Catalunya de la presència de membres del partit i del Govern de Mariano Rajoy, sense haver autoritzat abans la consulta del 9 de novembre. "Si el PP ve a Catalunya sense haver-la autoritzat, vindrà a crispar la ciutadania de Catalunya, la convivència i el procés democràtic del dret a decidir", ha indicat.

"Demano al PP que no vingui  a Catalunya a fer campanya vinculada a la consulta fins que no l’hagi autoritzat. Si ve a Catalunya sense haver-la autoritzat, vindrà a crispar", ha remarcat.

El dirigent del partit democristià ha insistit que "el PP té una voluntat de crispar. No és legítim. Per això li demano que no vingui si no és per autoritzar la consulta o un cop ho hagi fet".

"Els arguments que nosaltres posem damunt la taula són democràtics. Són arguments polítics i legítims perquè cada força política pugui fer la seva aportació en un moment històric com el que vivim i per poder fer la consulta, per poder exercir el dret a decidir. Nosaltres treballarem per aconseguir aquest objectiu", ha indicat.

El conseller d'Agricultura ha afegit, durant la trobada de Nadal de la Intercomarcal de Tarragona, que "Unió està compromesa a treballar per intentar que es faci la consulta, perquè els catalans puguem exercir el dret a decidir i perquè cadascú pugui emetre el seu vot en el sentit que consideri més oportú".

"Per tot això, demano al PP que no vingui a Catalunya, a crispar, que és el seu objectiu, la seva voluntat com hem vist en el 2013 amb les seves lleis recentralitzadores. I ara a més vol venir a crispar la ciutadania de Catalunya, a crispar la convivència i el procés democràtic que a Catalunya es vol fer amb el dret a decidir. Aquest plantejament del PP és lamentable quan, a més, té la responsabilitat del govern espanyol", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Marc, Vic, 25/12/2013 - 21:45

Martí Barberà, no sé que dimonis rius a aquests dos que fa anys donaven suport a un altre candidat a la reunió on vas ser escollit Secretari General d'Unió de Tarragona. Quin parell el Karanka i el bulldog de Sabadell. Vendrien el país per un plat de llenties.

#12 Papaluna, Barcelona, 25/12/2013 - 13:54

"El PP vindrà a Catalunya...". Que és que és un partit de Nova Zelanda? Com es pot arribar a tanta estultícia i mala llet excloent a un partit (al que no he votat mai) tan digne com el que més a Catalunya? O són millor les CUP plenes de comunistes, anarquistes i antisistema okupa filoeterres?

#11 Vlac, Barcelona, 24/12/2013 - 12:54

La crispación se ha generado por la Generalisima desde El Castillo de María Lapiedra con la automasturbación y la purpurina brillante....

#10 Gerard del Clot, Dux Catalanensis, 24/12/2013 - 09:32

"armas del conde de Barcelona, bastones rojos en campo de oro"; "se preferían las armas de Cataluña por descender los reyes por línea de varón de aquellos príncipes" Anales de la Corona de Aragón, 1562 de Jerónimo Zurita

#9 El azote de los necios, Barcelona, España, 24/12/2013 - 09:20

Cuando ellos van a la Franja , Valencia y las Baleares también van a crispar...¿ se puede ser más vomitivamente hipócrita?