Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2009. 08:39h.

Pelegrí esmena Puig

El secretari general d'UDC diu que CiU "no ha de negar-se a pactar amb ningú"

Pelegrí esmena Puig

Puig i Pelegrí, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Maria Pelegrí, ha esmenat el secretari general adjunt de Convergència (CDC) al considerar que la federació nacionalista no ha de tenir "por a pactar amb uns o amb altres", en referència al PP. "No hem de negar-nos a pactar amb ningú. No hem de tenir complexos. Perquè, respecte al PP, el que s'ha demostrat a Catalunya és que totes les grans infraestructures s'han fet gràcies als acords CiU-PP, no a una altra cosa. O sigui, que no ens ha de donar por pactar amb uns o amb altres".

Malgrat tot, Pelegrí ha deixat en stand by futurs acords electorals amb el PP si aquest partit no "canvia certs plantejaments sobre Catalunya" i ha afegit que "per al PP és un actiu poder dialogar i arribar a acords amb CiU. Ho necessita. Però CiU no pot obrir les portes de bat a bat al PP si no canvia certs plantejaments sobre Catalunya. Temps al temps, per tant". En una entrevista a La Vanguardia, Pelegrí ha dit, a la pregunta de si UDC és abans un partit democristià o nacionalista, que "una cosa no és incompatible amb l'altra. Ningú pot discutir que UDC és nacionalista, però també hi ha un component social que marca el caràcter i el perfil del partit".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 sergi, barcelona, 15/08/2009 - 09:36

En Puig està de guàrdia i aprofita per anar a la seva bola. Quan tornin "els fixes" tindran feina a desmentir-lo o a distorsionar el que ha dit: Pelegrí ja ha començat. Van de bòlit.

#5 josep portero, Terrassa, 14/08/2009 - 16:05

Com diria el Rajoy "vaya tropa"

#4 Notari, Espalunya., 14/08/2009 - 14:15

En que quedem doncs? Que tinc molta feina a pentinar al gat.

#3 Víctor, Barcelona, 14/08/2009 - 11:58

Sóc militant de UDC i crec que en Pelegrí i en Duran són anticatalanistes i es volen vendre el país al PP a canvi d'uns càrrecs personals. Estic d'acord amb en Puig!

#2 Ramon, Barcelona, 14/08/2009 - 11:19

Soc militant de CDC i estic d'acord amb en Pelegrí.