Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2010. 17:00h.

Pelegrí insinua que Camacho "menteix"

"Ho nego absolutament i amb tota rotunditat", diu Pelegrí

Pelegrí insinua que Camacho "menteix"

Pelegrí, en un moment de la roda de premsa

El secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha negat que CiU hagi afavorit la immigració musulmana durant els 23 anys de govern de Jordi Pujol, i ha carregat contra la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per haver-ho dit barrejant així la qüestió nacional amb la immigració. Camacho ha considerat que CiU va apostar per la immigració musulmana per no perjudicar el projecte de construcció nacionalista.

"Ho nego absolutament i amb tota rotunditat", ha indicat Pelegrí, que ha explicat que CiU va instal·lar oficines de contractació en origen al Marroc primer, però també als països de l'est i a l'Amèrica Llatina "amb la mateixa intensitat i voluntat".

En nom de CiU, Pelegrí ha negat que la federació hagi primat la immigració musulmana per davant de la hispana durant els anys de govern de Jordi Pujol. "Si hi ha algú que menteix o que no diu la veritat quan parla d'aquestes ambicions nacionals plantejades des de la immigració és que no sap el que diu", ha apuntat en roda de premsa en referència a les declaracions de Camacho, que ha opinat que CiU va prioritzar aquest tipus d'immigració per no perjudicar el projecte de construcció nacionalista.

"Ho nego absolutament i amb tota rotunditat", ha insistit Pelegrí, que ha carregat contra Camacho per "barrejar la qüestió nacional amb la immigració". El també portaveu adjunt de CiU al Parlament ha explicat que la federació va instal·lar oficines de contractació en origen primer al Marroc, però també als països de l'est i a l'Amèrica Llatina "amb la mateixa intensitat i voluntat". "No hi va haver cap tria prèvia discriminatòria" ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Madrid, ciudad REGENERADA, Madrid, 18/10/2010 - 17:30

Cómo se nota que PXC va a arrasar¡¡¡¡¡¡¡

Todos los partidos de la casta, lanzan mensajes más duros contra la inmigración, ahora que ya ven que pierden los votos en favor de quien tiene la valentia de decir las cosas claras.

Anglada va a arrasar¡¡

www.regeneracionya.com

#1 Pablo, Castelldefels, 18/10/2010 - 17:24

Es verdad, desde el nacionalismo siempre se ha dicho que la era mucho más facil hacer pasar por el tubo nacionalista a los musulmanes, que están mucho menos preocupados por cuestiones tan terrenales. Para ellos esto es simplemente Al-Andalus y nosotros somos todos infieles.