Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 12:26h.

Pelegrí viatja en business

El conseller compra un bitllet en turista, però el situen en classe preferent

Pelegrí viatja en business

Josep Maria Pelegrí

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, va viatjar dilluns a Madrid en classe bussines, segons ha sabut e-notícies, malgrat que el bitllet era en turista.

Artur Mas vol que els seus consellers viatgin "sempre" en classe turista en els vols de menys de tres hores de durada, tal i com fa ell mateix.

"Em correspon anar en primera, però vull actuar així i ho seguiré fent. Aniré sempre en turista en els vols de menys de 3 hores de durada, i no ho faré jo, sinó tots els membres del Govern. És una mica més d'incomoditat , però no passa res. No és una cosa ridícul. El 90% de la gent viatja en turista", va manifestar.

Josep Maria Pelegrí va participar dilluns a Madrid en la reunió preparatòria del Consell de Ministres d'Agricultura i Pesca de la Unió Europea. Aquesta tarda assistirà a la reunió de la Conferència Sectorial extraordinària de Medi Ambient.

El gabinet de comunicació de l'esmentat Departament ha indicat a e-notícies que "el bitllet d’avió del conseller de dilluns és un bitllet de pont aeri obert, i es va comprar en classe turista. Va ser en el moment d’embarcar que el personal de l’aeroport  el van col·locar en preferent (cosa que passa sovint quan l’avio va ple ates que  es un bitllet obert".

Veure bitllet

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 emilio, a@a.com, 15/02/2011 - 18:53

a un consejero de la Generalitat siempre que viaje con IBERIA con un billete de turista el personal de la compañia le invitará a pasarse gratis a Busines. Son gente VIP. Y la azafata del vuelo que recibe la lista de los pasajeros, se le marca con el codigo "Charlie" a los politicos importantes.

#10 Jordi, Terrassa, 15/02/2011 - 16:18

quines tonteries, la noticia el anar en turista en viatges de menys de 3 hores.
1. Business i turista no hi ha tanta diferencia en vols curts
2. Turista, depen de quin tipus de tarifa, es bitllets barats son amb dates fixes i no cambiables.. un bitllet obert en pontaeri d'Iberia val mes que un buss

#9 Pep, Alt Empordà, 15/02/2011 - 16:01

Jordi, l.Apel.les Carod és llicenciat en Dret i advocat especialista en dret internacional amb especial relació amb frança, en canvi CiU a la oposició quan varen anomenar Apel.les per la delegació de Paris varen denunciar que aquest nomenament era un desproposit intolerable.En Josep te tota la raó

#8 Jordi, Teià, 15/02/2011 - 15:09

Josep (Barcelona): aquest germà d'en Puig del que parles, és llicenciat en físiques, i màster en contaminació ambiental. Creus que no és un perfil apropiat per dirigir l'SMC? En sèrio?
Indigna quan hi endollen algú sense formació. Però aquest no és el cas.

#7 Micenes, Barcelona, 15/02/2011 - 14:58

Quina pena de titular i de comentaris excepte el del Xavier (Barcelona) que és l´unic que sap llegir.