Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2018. 18:53h.

Pelegrinatge de la CUP a Brussel·les

Visiten els dirigents independentistes i Valtonyc

Pelegrinatge de la CUP a Brussel·les

Valtonyc, Eulàlia Reguant i Mireia Boya

Les dirigents de la CUP, Eulàlia Reguant i Mireia Boya, han viatjat fins a Bèlgica per reunir-se amb els dirigents independentistes que es troben en aquell país i també s'han trobat amb el raper mallorquí Josep Miquel Arenas, més conegut com a 'Valtonyc'.

La formació anticapitalista ha anunciat la trobada de Reguant i Boya a través de twitter. "Avui també Mireia Boya i Eulàlia Reguant han fet una visita política a totes les exiliades polítiques catalanes que es troben a Bèlgica, entre ells a Valtonyc" han escrit des del compte oficial del partit, sota les etiquetes "Retorn Exiliades" i "A Casa".

La CUP també ha anunciat mitjançant la xarxa social que aquest dimarts els diputats Carles Riera, Natàlia Sànchez i Gabriela Serra, han visitat l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó del Catllar i han agraït "el seu compromís i exemple alhora que es torna a exigir la seva llibertat i la de totes les preses i exiliades polítiques".

La formació anticapitalista també ha denunciat "el caràcter profundament antidemocràtic de l'Estat espanyol, que manté empresonades activistes i polítiques compromeses amb l'exercici de l'autodeterminació" i asseguren que "aquesta és l'única clau no només per l'alliberament nacional, sinó també per poder dur a terme polítiques de justícia social que puguin garantir les condicions materials necessàries per gaudir de vides dignes".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#32 Gregari, VNG, 30/08/2018 - 18:27

Suposo que Valtonyc seria el ministre del interior de la republiqueta, no?

#31 Lula, Bcn, 29/08/2018 - 16:07

Selfie "anticapitalista,ecológico y de turismo sostenible" de Ralph Lauren, botes de plástico de un solo uso de Starbucks, en la capital de la UE. Igual han ido en bici....

#30 El tunnel de la bruixa, Alladalt, 29/08/2018 - 10:23

Veient la foto sembla que hagin triat els personatges per fer una versió actual del tunnel de la bruixa, francament no es pot ser més lleig que aquesta trepa. Si hi afegim que son rònecs, pesats, repetitius i de tot punt de vista impresentables, "no hasse falta dessir nada más".

#29 ARm, figueres, 29/08/2018 - 10:14

no entenc perque sempre surten reguant i Boya, no es va acabar la seva etapa de diputades de la Cup?
doncs que es dediquin a un altre cosa i ens deixen en pau? no sabem fer res mes? la cup encara els hi paga un sou ?

#28 Oscar, Tarraco, 29/08/2018 - 10:08

Pero que feos son estos indepes de la Cup.