El partit ja ha dit no al Hard Rock, l'aeroport, els JJOO i les bales de foam

Pendents de la CUP

El Govern va entregar aquest dijous una nova proposta a la CUP per intentar aconseguir el seu suport als pressupostos del 2022 en què es compromet a no formalitzar "cap candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern" fins que no s'hagi fet una consulta ciutadana sobre això ni invertir en el macroprojecte Hard Rock Cafè.

Aquesta és una nova cessió del Govern als anticapitalistes, que ja havien mostrat anteriorment la seva oposició frontal a la frustrada ampliació de l'aeroport així com a la utilització de bales de foam per part dels Mossos d'Esquadra.

El Govern ofereix a la CUP afegir una disposició addicional a la llei de Pressupostos on remarca que no assumirà "cap cost en concepte del projecte CRT-Vilaseca", el macroprojecte d'oci i hoteler conegut com a Hard Rock Cafè.

De la mateixa manera, proposa la retirada de les acusacions particulars de la Generalitat en set casos dels incidents a les manifestacions celebrades el gener del 2018. Les bases de la CUP han de decidir ara si aproven els comptes.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Juan Carlos, Málaga, 12/11/2021 - 20:50

Los cupaires le dicen NO a todo. A lo único que le dicen SI es a vivir sin trabajar.

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 12/11/2021 - 16:01

Es difícil entender el no al Hard Rock. Pinta de flamenquitos o electrolatinos no tienen. Si, ahora soltará la de las gafas raras que viene de un funeral, pero que los sábados noche se desmelena en su cuarto con la música del Omar Montes vestida de gitana. Lo que hay que tragar.

#2 De cap a la nada, Barcelona, 12/11/2021 - 15:43

Quina manera d'arrastrar-se com a cucs davant 190.000 vots d'uns cupaires reventa Catalunya, quina mena de democràcia la del païset de "un sol poble" ón l'última paraula la ténen nou antisistema, natural que persones destacades tinguin enveja sana de Madrid, de MAD al cel

#1 David, FOLGUEROLES, 12/11/2021 - 14:48

¿Que nos apostamos que aprueban las cuentas? Menudo son estos fulanos.