Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2019. 13:23h.

Pengen d'un pont ninots de Ciutadans, PSC, Podem, PP i Vox

A la passarel·la dels instituts de Lleida

Pengen d'un pont ninots de Ciutadans, PSC, Podem, PP i Vox

Aquest matí han aparegut cinc ninots amb els logotips de partits polítics penjats a la passarel·la dels instituts de Lleida. Les figures porten els logotips de Ciutadans, PSC, Podem, PP i VOX i al seu costat s'hi ha penjat una pancarta on es pot llegir "tots els partits del règim són culpables del seu empresonament".

Ciutadans de Lleida ha denunciat a Twitter que "els feixistes han tornat a atacar-nos, aquest cop, 'penjant-nos' al pont dels Instituts de #Lleida mitjançant ninots amb les nostres cares i sigles".

"Volem dir a tots aquests totalitaris, que #NoNosCallarán i que seguirem lluitant per defensar a tots els catalans", ha afegit la formació taronja, que ha anunciat que presentaran una denúncia davant la Fiscalia.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, andorra, 28/02/2019 - 12:38

Hay q ir a por ellos, antes de q ellos vengan por nosotros, para q llore mi madre, q llore la tuya....Eso si, como se sigan poniendo asi de tontos, los campesinos de Lerida se encontraran con el canal de aragon cortado y tendran q subir estos de Lerida a regar a base de escupitajos.

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/02/2019 - 23:26

Una muestra más de la violencia pacífica tan característica del separatismo

#11 El Sifoner, Castelló, 27/02/2019 - 21:40

Gritos al cielo pusieron con aquello de "a por ellos"
¿Pues que tendremos que decir nosotros con esto?. Espero que se haga llegar a la prensa internacional, sobretodo a la de la UE, para que sigan haciéndose una idea de la democracia secesionista "esto va de democracia" dicen ellos.

#10 Veciana, Barcelona, 27/02/2019 - 18:27

La quíntuple derecha...o lo que sea.Qué más da.

#9 Rosa , Bcn, 27/02/2019 - 17:58

Ostras!!! Está claro lo que quieren esos independentistas, ahorcar a todos los que opinen diferente a ellos, una performa muy significativa de su particular democracia =dictadura=República catala.